Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manon Flier boeken

Manon Flier boeken

Manon Flier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manon Flier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Manon Flier is een van de belangrijkste speelsters van het Nederlands dames volleybal team. Ondanks haar jonge leeftijd is ze uitgegroeid tot een vaste kracht voor het Nederlands team. Ze heeft in haar carrière inmiddels al vele interlands achter haar naam staan.

Bondscoach Avital Selinger heeft het volle vertrouwen in haar en gezien de resultaten die zijn geboekt de afgelopen periode, is dat niet onterecht. Na een korte periode bij de Italiaanse topclub Novara is Manon Flier teruggekeerd naar de Nederlandse competitie.

Na een jaar in Italië gespeeld te hebben heeft bondscoach Selinger gevraagd of ze deel uit wilt maken van het Oranje-plan, bij volleybalclub Martinus. Dit houdt in dat zoveel mogelijk speelsters van het nationale team bij dezelfde club in actie komen, om zo vast met elkaar te kunnen trainen en spelen om uiteindelijk de kwaliteit van het nationale team te verbeteren. Hieruit blijkt dat Flier het vaderlandsbelang hoog heeft zitten en het Nederlands Team bij haar op de eerste plaats komt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button