Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maks boeken

Maks boeken

Maks boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maks of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maks maakt al sinds jonge leeftijd muziek. Het is dan ook altijd zijn droom geweest om zijn (glutenvrije) brood te verdienen met het uitbrengen van nummers. Na de viral hit ‘Dyscalculie’ staat de wereld van Maks op zijn kop en werd zijn droom werkelijkheid.

Maks boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Maks zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Maks

Maks maakt al jaren muziek, maar werd binnen Nederland vooral bekend als woord-tovenaar op SLAM!. In het format ‘Rap Door Je Weekend’ schrijft hij binnen 15 minuten een nummer, gebaseerd op 3 woorden die door luisteraars zijn ingestuurd. Ook ‘Dyscalculie’ werd binnen dit format geboren. Na de onvoorstelbare populariteit kon een officiële release niet uitblijven. ‘Dyscalculie’ werd de afgelopen tijd meer dan 15 miljoen keer gestreamd en de single kwam binnen op nummer 23 in de Top-40.

Dyscalculie

Uniek aan het succes van Maks en zijn hit is het ontbreken van een platenmaatschappij die de release kracht bij zet. Maks heeft zijn populariteit aan niemand minder dan zichzelf te danken. Met torenhoge ambities, een hoofd overstromend van teksten en een schare nieuwe fans lijkt de wereld aan zijn voeten te liggen.

Maks boeken
Maks boeken

Foto: Wouter van Dijke

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button