Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maik de Boer boeken

Maik de Boer boeken

Maik de Boer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maik de Boer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer is een onbetwiste stijlmeester in Nederland. Al jaren is Maik een opvallende en kleurrijke verschijning op de Nederlandse televisie en bij grote Lifestyle- en Fashion evenementen.

Maik de Boer boeken voor een evenement

Maik de Boer is voor is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Maik verzorgt onder andere stijladvies, lezingen en presentaties.

Wie is Maik de Boer

Maik de Boer begon zijn carrière in de hotelindustrie, met als kroon op zijn werk een management functie in het Marriot Marquis in New York. Hij stapte uit de hotel business omdat hij niet langer om zijn passie voor fashion en lifestyle heen kon. Maik volgde zijn hart, koos voor het modevak en dat bleek een hele goede keuze. Hij oogst succes met zijn aanpak en styling, door dat extra beetje cachet geven zonder afbreuk te doen aan een uniek karakter.

Veelzijdig Fashion- en Lifestyle deskundige

Ook zijn presentatie- en acteertalent bleef niet onopgemerkt. Hij was vaak te zien bij Carlo & Irene in ‘Life4You’ op zondag, waar hij mode-items presenteerde en de styling verzorgde. Maik de Boer zat regelmatig als Fashion- en Lifestyle deskundige aan tafel bij RTL Boulevard. Vanaf 2011 presenteerde hij daar zijn eigen Society- en Rode Loper item met zijn welbekende oranje stropdas. Ook trad hij op als jurylid tijdens het populaire EO-programma Korenslag, werkte mee aan het programma ‘Op zoek naar God’ en het jaarlijkse EO spektakel ‘De Passion’.

Jury- en panellid

Maik de Boer nam bij RTL4 als allround jurylid deel aan de programma’s ‘Door het oog van de Naald’, ‘Zeesterren’ en ‘Krijg de Klere’. Bij SBS6 was hij panellid bij ‘Met de Deur in Huis’ en jurylid bij ‘Over Smaak Valt te Twisten’. Hij had een gastrol in de populaire TV serie ‘Familie Kruys’ van Linda de Mol, maar ook in films als ‘Boerenliefde en ‘Homies’. Verder was Maik regelmatig te zien bij ‘Marktplaats: heel Holland handelt’, ‘Wie heeft de mooiste bruiloft? en SBS Shownieuws.

Maik de Boer boeken als spreker, dagvoorzitter of host

De veelzijdige Maik de Boer treedt naast zijn TV werkzaamheden veelvuldig op in het land. Naast het presenteren en hosten van uiteenlopende Fashion en Lifestyle evenementen verzorgt hij lezingen bij zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. Hij is tevens actief in het bedrijfsleven als trend consulent.

Presentatie Fashion & Lifestyle events
Maik de Boer is een uitstekende presentator voor elk Fashion- en Lifestyle evenement. Groot- maar ook kleinschalig. Ook dagvoorzitterschap behoort tot de mogelijkheden.

Lezing ‘Communiceren met kleren’
Een professionele presentatie op ludieke wijze door Maik de Boer. Over ‘communiceren met kleren’, ’trends en dresscodes’, ‘do’s & don’ts’ op de werkvloer. Communiceren via social media wordt meegenomen in Maik’s presentatie. Tijdens meetings en officiële momenten of tijdens een personeel- of teambuilding dag. De lezing ‘communiceren met kleren’ kan op aanvraag natuurlijk ook op maat gemaakt worden.

Lady’s night
Altijd al een kleur- of stijl advies van Maik de Boer willen krijgen? Dat kan! Met vriendinnen, moeders, zussen of collega’s. Tijdens een verjaardag, vrijgezellenmiddag of afscheid van een collega. Maik de Boer geeft alle deelnemers een eerlijk kleur- en stijl advies, en maakt van het moment een waar feest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button