Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Magic Unlimited boeken

Magic Unlimited boeken

Magic Unlimited boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Magic Unlimited of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De spectaculaire illusie-show van Magic Unlimited is een onvergetelijke belevenis. Oscar, Renzo & Mara worden wereldwijd gerespecteerd vanwege hun dynamische en originele shows. Hun talent en liefde voor theater en illusies hebben deze sympathieke artiesten in korte tijd tot internationale sterren verheven die zowel in Europa als in Las Vegas graag geziene gasten zijn. Magie, illusie, muziek, romantiek en humor vormen de basis van hun bijzondere show.

Magic Unlimited boeken voor een evenement

Oscar, Renzo & Mara zijn als Magic Unlimited voor diverse shows en optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn Magic Unlimited

Als zonen van Hans Kazan kregen Oscar en Renzo de fijne kneepjes van het illusionisten-vak met de paplepel ingegoten. Samen met de charmante Mara vormen ze de illustere illusionistengroep Magic Unlimited. Oscar, Renzo & Mara braken door in het Mekka van de internationale showbizz: Las Vegas! Daarna volgden vele uitnodigingen voor theater optredens door Europa. Ze verzorgen eigentijdse shows en veroveren hiermee de hele wereld.

World’s most swinging and dynamic magic show

In hoog tempo presenteren Oscar, Renzo & Mara hun verbijsterende en hoogst originele illusies. Magic Unlimited neemt je mee in een wereld vol fantasie en dromen. Ze combineren dans en romantiek met spectaculaire illusies. Met theatrale effecten, pakkende muziek en wonderlijke acts maken deze dynamische entertainers de shows tot een onvergetelijke belevenis. Gepassioneerd en met veel enthousiasme weten Oscar, Renzo & Mara Kazan als geen ander het publiek te betoveren.

Televisie- en theatershows

Uiteraard bleef het drietal ook in Nederland niet onopgemerkt. Oscar, Renzo en Mara maakten diverse succesvolle televisieshows voor de TROS. Daarnaast legden ze zich vooral toe op hun grote passie: het maken van magische theatershows! In 2000 ontvingen zij de ‘populariteit-award’ in de categorie aanstormend talent. Zowel de schitterende illusies als de heftige visuele dansshow gaven de doorslag voor deze prijs. In Parijs ontvingen zij de prestigieuze ‘Mandrake d’or’, een jaarlijkse prijs voor iemand die internationaal iets speciaals heeft gepresteerd in de wereld der illusie. Ook in de overige landen in Europa zijn zij regelmatig te gast in theaters en in televisieshows.

Oscar, Renzo & Mara: what you get… is an illusion!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button