Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Made in Holland boeken

Made in Holland boeken

Made in Holland boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Made in Holland of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Made in Holland is een spraakmakend charismatisch dames duo. De twee dames van Made in Holland Ruby en Kirsten zijn vrolijk, spontaan, ervaren , gezellig en bovenal in het bezit van 2 prachtig stemmen. Die samen klinken als een klok. Als vertegenwoordigers van ons nationaal product brengen zij met een flinke dosis ervaring leven op ieder feest, door veel contact te maken met het publiek.

Want wie kan er nog stil blijven zitten bij hits van de Dolly Dots, Luv, Andre Hazes, Anita Meyer, Bonnie st Clair en Maywood? Alles gebracht op geheel eigen wijze. In een flitsend tempo komen er op de bühne diverse feest -medleys voorbij met Hollandse hits van toen en nu. Made in Holland was o.a. te zien in Spaarnwoude in het voorprogramma van Gerard Joling. Made in Holland brengt voor iedereen een feest der herkenning.

Made in Holland bestaat uit Ruby van Urk en Kirsten Stroek.

Ruby van Urk

Ruby is een zeer ervaren charmante zangeres afkomstig van het Conservatorium van Alkmaar. Hier studeerde zij aan de musical opleiding met hoofdvakken zang, dans en spel. Ruby is al jaren actief als freelance zangeres. Ruby maakte deel uit van de bekende Volendamse formatie JenRog, waarmee ze op menig groot festival stond.

Daarnaast tourde Ruby het land door met Alides Hidding, Ria Brieffies, Forrest Thomas, Flair, Bert Heerink, Erik Mesie,Mandy Huidts tijdens verscheidene theaterconcerten.Ruby hoog in de vaderlandse hitlijst gestaan met ‘Doe iets’ geschreven door Han Kooreneef, productie Fluitsma en Van Thijn. Zij was te zien tijdens voorprogramma’s van bv Nick en Simon, jan Smit, Marco Borsato, Frans Bauer,Wolter Kroes en Gerard Joling. Kortom: een ervaren vakvrouw.

Kirsten Stroek

Kirsten is een in het oog springende zangeres afkomstig van de muziek en theater opleiding van de Fontys dance academie in Tilburg. Als leadzangeres / danseres van de meidengroep Activ-8 heeft Kirsten opgetreden tijdens grote dance festivals. Enkele van de door haar gezongen partyhouse covers zijn op CD uitgebracht, zoals Everlasting Love en Simply The Best.

In 2005 nam ze als lid van de meidengroep Trinity United deel aan de voorronde en de finale van het Nationale Songfestival. Tijdens het WK Voetbal 2006 had zij met de groep De Meiden van Oranje optredens door het hele land. In datzelfde jaar verzorgde Kirsten ook muzikale duopresentaties tijdens de zomeravondshows in de Efteling. Als zangeres was ze enkele jaren verbonden aan het showorkest Sèz-You. Tijdens de huldiging van de spelers van PSV i.v.m. het behaalde landskampioenschap in 2008 heeft Kirsten op de middenstip van een uitverkocht Philips Stadion een speciaal voor dit evenement gecomponeerd lied gezongen, dat op CD is uitgebracht.

Repertoire

– Visite – Lenny Kuhr
– Bonnie kom je buiten spelen – Bonnie st Clair
– Ding a Dong – Teach inn
– Radio – Dolly Dots
– Boys – Dolly Dots
– Love me just a little bit more – Dolly Dots
– Kleine jongen – Andre Hazes
– Why tell me why – Anita Meyer
– De Italiaan – Marianne Weber
– Waanzinnig gedroomd – Kinderen voor kinderen
– Je hoeft niet naar huis vannacht – Marco Borsato
– Heel even – Shirley Zwerus/Gerard Joling
– Hartslag – Ruth Jaccot
– Cassanova – Luv
– Greatest lover – Luv
– Trojan horse – Luv
– Rio – Maywood

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button