Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Maarten Spanjer boeken

Maarten Spanjer boeken

Maarten Spanjer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maarten Spanjer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maarten Spanjer werd geboren op 24 oktober in Amsterdam. Na de HBS deed hij de toneelschool om vervolgens zijn carrière als acteur bij de televisie te beginnen in een aantal series.
Zijn bekendheid begint in 1980 toen hij een rol speelde in de film “Spetters” van Paul Verhoeven. Daarna was hij in speelfilms als “De gulle minnaar” en “Soldaat van Oranje” te zien.

Twee jaar later schreef hij zijn eerste boek “Eigen schuld” dat gaat over zijn eigen Amsterdamse jeugd. Zijn liefde voor met name de voetbalsport kwam naar voren in het programma “Voetbal 80” van de VARA, waarin hij typetjes speelde als Miskend Talent en de voetbalombudsman Drs. Vijfje. Sindsdien heeft Maarten Spanjer in diverse televisieseries gespeeld en hij was te zien als taxichauffeur in de bekende en met de Gouden Roos van Montreux bekroonde televisieserie “Taxi”. Ook is hij regelmatig te horen in TV commercials en genoot hij grote bekendheid samen met Rijk de Gooyer in de KNP commercials.

In 2006/2007 speelde hij de hoofdrol in een politieserie voor tv TIEN. Inmiddels heeft Maarten Spanjer vijf boeken geschreven, waarvan de laatste twee bestsellers zijn geworden. ( “De Zuiderzee ballade en Maarten maakt vrienden”) Maarten Spanjer in gesprek met Carrie ten Napel “Wat heeft u toch een bekende kop” Behalve acteur, presentator en tv persoonlijkheid is Maarten Spanjer ook een veelgeprezen schrijver. Jan Mulder over Spanjer: “ Hij bezit het talent om komisch te blijven, ook als het er veel te dik bovenop ligt en de grap allang niet meer komisch is. Verwacht van Spanjer dan ook geen serieus verhaal of een boodschap.Die doe je maar bij Albert Heijn of Dirk van den Broek.

Op de voor hem zo kenmerkende ironische wijze praat hij met Carrie ten Napel over zijn curieuze ontmoetingen met onder andere mensen als Jeroen Krabbé, Freek de Jonge, Jan Mulder en Rinus Michels, waarbij de stemmen van deze heren duidelijk in zijn verhaal doorklinken.

Maarten Spanjer voldoet in al zijn optredens aan de hoge gespannen verwachtingen van het publiek. Behagen of schokken: hij kan beiden.Hij weet de aandacht te pakken door zijn grappen op de juiste toon en op het juiste moment te plaatsen.

U kunt Maarten Spanjer boeken als: spreker, discussieleider, panellid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button