Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maarten Spanjer boeken

Maarten Spanjer boeken

Maarten Spanjer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maarten Spanjer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maarten Spanjer is te boeken als spreker, discussieleider of panellid. Op de voor hem zo kenmerkende ironische wijze praat hij met Carrie ten Napel over zijn curieuze ontmoetingen met onder andere mensen als Jeroen Krabbé, Freek de Jonge, Jan Mulder en Rinus Michels, waarbij de stemmen van deze heren duidelijk in zijn verhaal doorklinken.

Maarten Spanjer boeken voor een evenement

Maarten Spanjer is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wat kun je verwachten van een optreden?

Maarten Spanjer voldoet in al zijn optredens aan de hoge gespannen verwachtingen van het publiek. Behagen of schokken: hij kan beiden. Hij weet de aandacht te pakken door zijn grappen op de juiste toon en op het juiste moment te plaatsen.

Wie is Maarten Spanjer

Maarten Spanjer studeerde aan de Toneelschool en begon zijn carrière als acteur bij de televisie in een aantal series. Hij werd bekend in 1980 toen hij een rol speelde in de film ‘Spetters’ van Paul Verhoeven. Daarna was hij te zien in speelfilms als ‘De gulle minnaar’ en ‘Soldaat van Oranje’.

Twee jaar later schreef hij zijn eerste boek ‘Eigen schuld’, dat gaat over zijn eigen Amsterdamse jeugd. Zijn liefde voor met name de voetbalsport kwam naar voren in het programma Voetbal 80 van de VARA, waarin hij typetjes speelde als Miskend Talent en de voetbalombudsman Drs. Vijfje.

Sindsdien speelde Maarten Spanjer in diverse televisieseries en was hij te zien als taxichauffeur in de bekende en met de Gouden Roos van Montreux bekroonde serie Taxi. In 2006 en  2007 speelde Maarten de hoofdrol in een politieserie voor TV TIEN.

Behalve acteur, presentator en tv persoonlijkheid is Maarten Spanjer ook een veelgeprezen schrijver. Inmiddels heeft hij vijf boeken geschreven, waarvan de laatste twee bestsellers zijn geworden: ‘De Zuiderzee Ballade’ en ‘Maarten maakt vrienden’.

Reclamecampagne met Maarten Spanjer

Maarten Spanjer is regelmatig te horen in TV-commercials en genoot grote bekendheid samen met Rijk de Gooyer in de KNP commercials. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button