Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maarten Cox boeken

Maarten Cox boeken

Maarten Cox boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maarten Cox of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Idool 2004 is inmiddels al 4 jaar verstreken. In die 4 jaar heb ik heel wat ervaring kunnen en mogen opdoen op diverse podia. Klein maar ook groter.

Dit niet alleen maar met Toon Meuris, Maarten’s vaste pianist. Doormiddel van enkel een piano als begeleiding te hebben is het mogelijk om ECHT goed op een publiek in te spelen.

Dit naargelang de opkomst, leeftijdsgroep, locatie Omdat je nooit echt weet hoe een publiek reageert is live inpikken een must.Bij een live-on-tape kan je immers de volgorde niet spontaan wijzigen. Met een live begeleiding dus wel.

Het genre dat we toepassen kan erg variëren. Bij een diner in een gezellig restaurant hoort bekende luistermuziek. Engels- en Nederlandstalig. Van Sinatra tot Billy Joel, Van Tom Jones tot Clouseau. Van Elvis tot Michael Bublé

Ook trouwmissen en opluisteren van recepties is één van hun troeven

Als er wat meer ambiance mag zijn wordt het programma natuurlijk aangepast. Dan komen Andre Hazes, Paul de Leeuw, Raymond van het Groenewoud, Jan Smit, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Marco Borsato, Sam Gooris, The Beatles, Clouseau, Guus Meeuwisen aan bod.

Met onze slagwerker Peter Thys (Mama Mia, Belle en het Beest, Het Witte Paard,..¦) erbij krijgt alles een ritmisch, en dansbaar karakter.

Met het boeken van dit combo garanderen wij een waaier aan mogelijkheden.

Voor kleine EN grote evenementen.

Voor de grotere evenementen staat er tevens ook een live-band ter beschikking. (Piano, Gitaar, Basgitaar, Drums,Toetsen)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button