Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maaike Ouboter boeken

Maaike Ouboter boeken

Maaike Ouboter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maaike Ouboter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maaike Ouboter is bekend van het TV-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’, geïnspireerd op het overlijden van haar beide ouders, maakt ze diepe indruk. Verschillende juryleden pinken een traan weg tijdens het programma.

Maaike Ouboter boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Maaike Ouboter zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Maaike Ouboter

Na haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter Van Nederland in 2013 beleeft Maaike Ouboter een stormachtige doorbraak. Er ontstond een ware hype rondom haar song “Dat Ik Je Mis”. Binnen een maand na haar auditie ontving ze platina voor de single uit handen van presentator Giel Beelen. Wanneer prins Friso in augustus 2013 overlijdt, wordt Maaike gevraagd om te zingen op de begrafenis. Ook daar zingt zij ‘Dat Ik Je Mis’.

Samenwerking met Novastar

In 2015 brengt Maaike Ouboter haar debuutalbum ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt‘ uit. Het album stond gepland voor begin 2015, maar loopt wat vertraging op omdat bepaalde tracks nog niet helemaal af zijn. Voor haar debuutalbum werkt Maaike samen met Joost Zweegers van Novastar. “Hij vond dat ik niet zomaar met Jan en alleman aan een album moest schrijven, maar ‘mijn eigen ding’ moest doen. Het klikte meteen en voor ik het wist had ik een soort mentor”, zegt Maaike over de samenwerking.

Theatertours

Na de release van ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt‘ in 2015 volgen een succesvolle clubtour, een theatertournee en optredens op diverse festivals. In 2018 brengt Maaike Ouboter haar tweede album uit, met de titel ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou‘. Het jaar daarop maakt ze opnieuw een tournee langs de theaters.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button