Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Luuk Ikink boeken

Luuk Ikink boeken

Luuk Ikink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Luuk Ikink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Luuk Ikink is een Nederlands omroepmedewerker. Vanaf 2013 was hij te zien met Humberto Tan bij RTL Late Night op RTL4. Als radiomaker bij BNN werkte hij vooral voor Radio 1 in programma’s als BNN Today en Start!.

Luuk Ikink boeken voor een evenement

Luuk Ikink is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Luuk.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Luuk Ikink

Luuk begon zijn radiocarrière als amateur bij de Twentse zender Twickelstad FM. Tijdens zijn studie journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim liep hij in 2004 stage bij de NCRV voor het toenmalige 3FM-programma BuZz, later Bring It On!. Na zijn stage werd hem daar een baan als redacteur aangeboden. Hij was producer voor Marc de Hond bij Caz en maakte in 2007 de overstap naar BNN. Daar ondersteunde hij Timur Perlin bij de redactie, productie en regie van het Radio 1-reisprogramma Weg met BNN.

Programma’s bij BNN

In het programma BNN Today, gepresenteerd door Willemijn Veenhoven, nam Luuk Ikink de rubriek Todays topics! voor zijn rekening (voorheen Ranking The News). Daarin behandelde hij op humoristische en ironische wijze de gespreksonderwerpen van de dag in een top vijf en gaf hij een samenvatting van de trending topics op Twitter. In 2013 gaf hij in het programma Radio Tour de France twee maal daags een samenvatting van tour gerelateerde tweets. Bij afwezigheid van Willemijn Veenhoven nam Luuk regelmatig de presentatie van BNN Today van haar over.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button