Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Luis Taveres boeken

Luis Taveres boeken

Luis Taveres boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Luis Taveres of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zwaargewicht kickboksen Luis Taveres bleek al vanaf jongs af aan een echt sporttalent te zijn. Luis blonk uit in voetbal en na een stage bij zijn droomclub Feyenoord belandde hij uiteindelijk bij Excelsior als keeper. Daarnaast deed hij al op jonge leeftijd aan Taekwondo.

De ras-Rotterdammer heeft zijn broer Vilson altijd als voorbeeld gezien en stapte mede door zijn enthousiasme op zijn 11e de over van voetbal naar het kickboksen. Luis kwam van de straat en kreeg de kans om bij de beroemde sportschool van Jan Pasztjerik in Schiedam te mogen trainen. Die kans greep hij met beide handen aan: de ultieme droom van iedere kickbokser die echt wat wil bereiken.

Na een zware trainingsperiode van 5 maanden vocht Luis zijn eerste echte partij. Zijn doorzettingsvermogen werd beloond en hij kreeg de kans om de vaste trainingspartner van zwaargewicht Gokhan Saki te worden. Dit heeft hij tot zijn 22ste gedaan. Een enorm leerzame periode met ups en downs die tevens zijn eerste persoonlijke successen opleverde. In 2014 vocht Luis zich in Las Vegas naar de Enfusion Wereldtitel. Een reeks van successen volgde, waaronder:

  • 2015 – World Fighting Leage
  • 2017 – 3e keer Enfusion Wereldkampioen
  • 2017 – 4e keer Enfusion Wereldkampioen (gewichtsklasse -95 kilo en 95+ kilo)
  • 2017 – 95 titel verdedigd
  • 2018 – 95+ titel verdedigd

Inmiddels heeft Luis Taveres een solide team, met onder andere Luc Smits en Jordan Kroon om zich heen verzameld. De dagelijkse trainingen (minimaal 2x per dag), eindeloze inzet, alertheid, wil, tactisch inzicht, Rotterdamse nuchterheid, wilskracht en oneindige sneltrein naar the next level maken Luis wie hij is: Wereldkampioen Kickboksen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button