Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lucretia van der Vloot boeken

Lucretia van der Vloot boeken

Lucretia van der Vloot boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lucretia van der Vloot of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lucretia van der Vloot is een geboren en getogen Amsterdamse, maar haar roots liggen in Suriname. Ze studeerde in 1993 af aan de Academie voor Kleinkunst. Sindsdien vertolkt ze vele rollen in zowel film-, televisie- als theaterproducties.

Lucretia van der Vloot boeken voor een evenement

Lucretia van der Vloot is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Lucretia van der Vloot

Theater

In de theaters was Lucretia te zien in onder andere ‘Klotewijven’ met Ellen Pieters, ‘Tip Top’, ‘Bernstein Broadway Songbook’, begeleid door het Metropole Orkest, Female Factory, ‘She got Game’, ‘High Heels in concert’, ‘Othello’ en ‘Klaagliederen’.

Voor de theatervoorstelling samen met Jenny Arean winnen ze samen de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het lied ‘Halleluja amen’, geschreven door Jurrian van Dongen met muziek van Martin van Dijk.

Maar Lucretia maakte ook altijd haar eigen theaterprogramma’s, zoals ‘Alles wat telt’, ‘Altijd over Liefde’, ‘Soulcabaret’ en ‘Altijd Alles’. Ook tourde ze met de voorstelling ‘Lucretia sings Gladys’, een eerbetoon aan de grootste nog levende soullegende Gladys Knight.

Big, Black & Beautiful

Sinds 2002 zingt Lucretia van der Vloot samen met Michelle David en Rocq-E Harrel in de succesvolle groep Big, Black & Beautiful, één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland. Ook met Big, Black & Beautiful maakte Lucretia verschillende tournees langs de theaters.

Films en TV-series

Daarnaast speelde Lucretia een rol in diverse films en televisieseries, waaronder All Stars 2: Old Stars, De Boekverfilming, SEXtet, In Oranje, Baantjer, Grijpstra & De Gier, Oh Baby, Weemoed en ZAPP Missie. Met haar collega’s Rocq-E en Michelle van Big, Black & Beautiful was ze te zien in de TV Show op Reis.

Lucretia van der Vloot boeken
Lucretia van der Vloot boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button