Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lucky Charmes boeken

Lucky Charmes boeken

Lucky Charmes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lucky Charmes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zet Lucky Charmes achter welke draaitafel dan ook op elk willekeurig tijdstip en hij zal je laten zien hoe een DJ het publiek moet pleasen! Lucky’s sound is een zeer sterke mix van funk, eclectro grooves, sexy latin, eclectic vibes en Afrikaanse drums. Zijn muziek en live shows komen sterk overeen: boordevol diversiteit, dynamisch en altijd up tempo… maak kennis met… Lucky Charmes!

Lucky Charmes (aka Werner Charmes) vond al op jonge leeftijd zijn talent voor drummen. Zijn aangeboren gevoel voor ritme en beats kwam pas echt tot uiting toen hij op 14 jarige leeftijd de oude draaitafels van zijn vader ontdekte. Vol enthousiasme stortte Lucky zich hier dagelijks achter en niet lang daarna introduceerde hij zichzelf tijdens een DJ battle welke hij ook nog eens met glans wist te winnen. Muziek was vanaf dat moment een uit de hand gelopen hobby! In Lucky’s zoektocht om deze passie om te zetten in een carrière vergezelde hij een vriend tijdens het hip-hop georiënteerde radio programma ‘The Soundcheck’. Dit bleek een uitgesproken manier te zijn voor jong talent om hun kwaliteiten te laten horen aan de rest van de wereld. Lucky leverde het al snel uitnodigingen op voor andere shows en zelfs het hosten van showcases op grote evenementen als de Megafestatie. Na dit alles was Lucky te bewonderen op Veronica TV waar hij workshops gaf aan het grote publiek en werkte hij nog een aantal jaar als IDP/DMC instructeur. Andere mensen leren hoe ze plaatjes moeten draaien zit hem in het bloed, tot op de dag van vandaag is Lucky hier nog steeds mee bezig, recentelijk in Studio West Amsterdam.

Ondanks dat Lucky ‘begon’ als hip-hop DJ vond hij al vrij snel zijn draai in de house en eclectic scene. Na boekingen in Now & Wow Rotterdam, Jimmy Woo en Escape Amsterdam werd Lucky’s naam voorgoed op de muzikale kaart gezet. Zijn succes in de clubs werd moeiteloos aangevuld met een eerste mix CD, Supa Fly House Music (release in 2002). Meer mixes volgden en inmiddels wist Lucky zijn bekendheid uit te spreiden tot ver buiten de Nederlandse grenzen: clubs in onder andere Engeland, Duitsland en Zwitserland maakten kennis met de beats en sounds van Lucky Charmes!

Toch blijft Nederland zijn basis, waar Lucky inmiddels op menig line-up te vinden is naast grote namen als Erick E, Gregor Salto, Benjamin Bates en Don Diablo. Events als Sneakerz, Sexy Motherfucker, So Fuckin Sexy, Fuck The Name en Duszdat zijn regelmatig terugkerende namen in Lucky’s draai schedule. Daarnaast is Lucky druk bezig met zijn eigen labels Charmes Records en Filthy House Music.

Ook als producer staat Lucky zijn mannetje: Getcha Damn Hands Up (Sneakerz Muzik) geproduceerd samen met Tony Verdult, behaalde de nummer 1 positie in de Dance Tunes chart en krijgt volop support van o.a. Bob Sinclar, Erick E en Roger Sanchez. Opvolger So High (SamsoBeats) ook in samenwerking met Tony Verdult schoot vrijwel meteen weer deze chart in en komt zodoende regelmatig voorbij in de DJ sets van Sidney Samson en Gregor Salto.Alsof dit alles nog niet voldoende is weet Lucky ook zijn weg te vinden in het opzetten van eigen events: Filthy House Music zal worden omgezet in een grootse tour langs diverse clubs en zijn nieuwe concept Zu Hause is na de bomvolle eerste keer een begrip in de Amsterdamse Jimmy Woo (elke laatste donderdag van de maand).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button