Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lucille Werner boeken

Lucille Werner boeken

Lucille Werner boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lucille Werner of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lucille Werner, bekend als presentatrice van oa Get The Picture, is dagelijks te zien bij het programma Lingo.

Lucille begon haar tv carrière tijdens haar HBO-opleiding PR en Communicatie als stagiaire bij de 5 uur Show en werkte daarna een aantal jaren achter de schermen. Haar creatieve talent bleef niet onopgemerkt en Lucille stond al snel zelf vóór de camera. Sindsdien is ze één van de vaste televisiegezichten van Nederland.

Naast haar televisie werkzaamheden heeft Lucille een boek geschreven; ‘Het leven loopt op rolletjes’, waarin er openhartig wordt gesproken over het leven met een handicap. In 2007 richtte Lucille de Lucille Werner Foundation op, een organisatie die zich inzet voor beeldvorming met betrekking tot mensen met een handicap en de media.

In 2006 werd Lucille’s idee van een missverkiezing voor vrouwen met een beperking werkelijkheid. Haar Mis(s) Verkiezing werd uitgezonden bij de TROS en succesvol ontvangen. In 2007 presenteerde Lucille het vervolg. In augustus 2008 werd haar nieuwste concept op de buis gebracht, de Cap Award, een show gericht op de talenten van mensen met een beperking. In 2009 wordt de Cap Award wederom uitgereikt!

Naast deze werkzaamheden presenteert Lucille ook Lingo Op Lokatie, waarbij het populaire televisie spel Lingo naar de mensen toe komt!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button