Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lucas & Gea boeken

Lucas & Gea boeken

Lucas & Gea boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lucas & Gea of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lucas Hulshof
geboren op 28 april 1966 te Borger. Geertje, Gea Hulshof- de Vries geboren op 5 maart 1966 te Emmen. Lucas begon zijn carrière als zanger in de band de Esperando’s zo’n 20 jaar geleden met een optreden in Assen. Na jaren in deze band gespeeld te hebben, de band bestaat overigens nog steeds, besloot hij de groep te verlaten en verder te gaan met zijn vrouw Gea. Dit resulteerde in vele optredens.

Lucas had een paar nummertjes opgenomen

voor CD- en platenzaak J.B. Swarts voor op de piraten- hit’s cd’s. In augustus 2000 kwam dhr. Swarts met het verzoek om een bestaand nummer opnieuw op te nemen. Lucas had een andere ritme opgezocht, wat eigen geluiden bijgevoegd en thuis op de keukentafel het nummer met een thuismixer opgenomen. Het nummer werd ingeleverd bij dhr. Swart. Dit was dus het welbekende nummer “Steeds weer huil je” achteraf de start voor het grote succes.

Na een paar weken

werd De Piratenhits cd deel 43 uitgebracht, met daarop “Steeds weer huil je”. Nadat die cd was uitgebracht stond de telefoon roodgloeiend. “Jullie nummer wordt gedraaid op de geheime zender”,.. iedere keer weer. Nou dat was dus hartstikke leuk! Vanwege de positieve reacties van de luisteraars van de geheime zenders werd het nummer ingeleverd bij Radio Noord. Dit bleek een enorm succes want na een aantal malen gedraaid te zijn werd “Steeds weer huil je” het meest gedraaide nummer in de provincie. En zo is het balletje gaan rollen. Van de daarop volgende cd met dezelfde titel zijn inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht.

Na het succes van “Steeds weer huil je”

krijgen Lucas en Gea het erg druk door de vele optredens op feesten, partijen, radio en tv.

In september en in november 2001

worden de cd-singels “De Waarheid” en “Als ik jou laat gaan” als voorloper op het nieuwe album “Zeg mij waarom” uitgebracht. De verkoopcijfers van deze singels geven voortekenen dat de fans zitten te smachten op een nieuw album.

Op 17 maart 2002

verschijnt: “Zeg mij waarom” en inderdaad dit album blijkt een enorm succes.Naar aanleiding van het succesvolle album vertrekken Lucas en Gea samen met een tv ploeg en een groot aantal fans in november 2002 naar het zonnige Gran Canaria om een TV Special op te nemen. De special wordt oudejaarsavond door TV Noord uitgezonden en was een kroon op het werk dusver. In maart 2003 wordt de special op zowel DVD als video op de markt gebracht.

Na vele optredens

op diverse locaties en een groot aantal TV optredens, in diverse programma’s als bijv SBS Shownieuws, RTL Boulevard en de Nationale Muziekparade, gaat het succes gestaag door en wordt besloten om een eigen label op te richten en een distributiecontract te tekenen.

We schrijven 20 september 2003:

In Hoogezand worden TV opnames gemaakt van het muziekprogramma: Op Veziede bie Lucas en Gea (Op visite bij Lucas en Gea) een eigen muziekprogramma met op visite een groot aantal artiesten uit de provincie Groningen. Het idee van Lucas is gebaseerd op de typische Duitse muziekfeesten met veel mensen, lange tafels, grote glazen bier, wijn, en natuurlijk een keur aan artiesten. De beelden worden in drie verschillende delen opgenomen en verschijnen op 26 oktober, 2 en 9 november onder grote belangstelling bij TV Noord. Van deze opnames verschijnt een week later de cd uitvoering en wellicht aan het begin van 2004 nog een DVD.

Het eigen platenlabel (L&G Producties)

en een distributieovereenkomst met Pink Records in Drachten zijn in oktober een feit en moeten zorg dragen voor landelijke bekendheid.

In oktober gaan Lucas en Gea

ter promotie van het aankomende album, wederom een TV-Special op nemen ditmaal is gekozen voor Turkije. De TV ploeg, de familie Hulshof en een honderdtal fans vertrekken van 8 tot 15 oktober samen naar Alanya. Ook deze special zal op diverse regionale TV stations worden vertoond en van de hele compilatie volgt 27 december 2003 een landelijke verkoop op DVD.

Op 7 november is het dan eindelijk zover

het album waar maanden lang met veel enthousiasme en passie aan is gewerkt wordt tijdens de gecombineerde fanclubavond en cd- presentatie met een fantastische lasershow gelanceerd. Ruim 1000 toegestroomde fans zijn dol enthousiast en het album getiteld ” Volle Maan en Rode Wijn ” wordt warm onthaald. Uit de cijfers van de voorverkoop blijkt dat ook dit vierde album wederom een succes zal worden. De spanning is groot daar dit het eerste album onder eigen label is welke landelijk zal worden gedistribueerd. Er is veel tijd besteed aan dit album door het verwerken van nog meer echte instrumenten als steel gitaren, gewone gitaren en echte trompetten en bijvoorbeeld een heus koor.

Het jaar 2003

zal na een aantal erg drukke maanden worden afgesloten met de verhuizing naar de nieuwe woning in Oude-Pekela en natuurlijk de diverse optredens in den lande.

In januari 2004

steken een aantal mensen de hoofden bij elkaar en besluiten om samen met Lucas en Gea een management team op te zetten. Het is duidelijk dat een bundeling van krachten nodig is om de druk, welke op het artiestenleven licht, te verlagen. Door gebruik te maken van ieders kwaliteiten moet worden gezorgd om een nog beter begeleiding van de muziekcarrière van het duo te realiseren.

Medio februari-maart

volgen er oriëntatie gesprekken met een grotere opnamestudio, nieuwe tekstschrijvers van o.a. André Hazes, Frans Bauer en Pierre Kartner.

Achter de schermen wordt hard gewerkt

aan de nieuwe singel, er wordt veel aandacht geschonken aan de keuze hiervan omdat dit het visitekaartje van het nieuw te verschijnen album moet gaan worden.

In Juni verschijnt de singel

Rood zijn de Rozen als eerste nummer van het nieuw te verschijnen album.

Na een drukke periode van optredens

door het hele land vertrekt het duo 12 Oktober naar het zonovergoten Cancun in Mexico voor opnames van de inmiddels 3e DVD. Door de weersomstandigheden kon de hele productie nog niet worden afgerond en is besloten om release van deze DVD uit te stellen tot midden 2005. De hele filmcrew zal in februari nogmaals terugvliegen om de resterende beelden op te nemen. Releasedatum zal medio Mei 2005 zijn.

Begin December

gebeurt er ineens heel veel. Er wordt een kerstclip opgenomen van Betty’s Beer een track van het laatste album Volle Maan en Rode Wijn. Deze clip wordt aangeboden aan alle regionale TV stations daar er in de kerst periode weinig of geen muziekclips op deze zenders worden vertoond, het is een clip met de echte kerstgedachte welke als marketingstool moet helpen om een nog grotere bekendheid in Nederland te gaan generen. Tevens wordt ook een kerstnummer uit 2003, Lichtjes Schijnen Overal, opgenomen en komt de nieuwe singel Als Jij Naar Mij Lacht uit. Deze singel zal de tweede zijn welke gaat verschijnen als voorloper op het nieuwe album.

Doordat Lucas en Gea

veel in de omgeving van de provincie Brabant optreden wordt op veler verzoek een oud nummer, Christall Der Heimat, ge restyled en als b-kant bijgevoegd op de nieuwe singel. Het nummer is compleet omgetoverd als carnavalsnummer en zal zeker in de carnavalsprovincies hoge ogen gaan gooien. Alle pijlen zijn nu gericht op de nieuwe singel welke een compleet ander Lucas en Gea sound is. De muzikale omlijsting heeft een ietwat meer pop gehalte en heeft een groter doelgroepbereik dan het normale repertoire.

Met behulp van de fanclub

fans, het managementteam, boekingskantoor en alle mensen daaromheen gaan Lucas en Gea gestaag door om Nederland voor zich te winnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button