Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Louis Talpe boeken

Louis Talpe boeken

Louis Talpe boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Louis Talpe of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Louis Talpe is een veelzijdig acteur. Al tijdens zijn toneelopleiding werd Louis gevraagd voor uiteenlopende rollen in Vlaamse series. In 2006 kreeg Louis de rol van Agent Toby in de bekende Studio 100 jeugdserie Mega Mindy. Daaruit volgden diverse theatertours en drie bioscoopfilms.

Louis Talpe boeken voor een evenement

Louis Talpe is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Louis Talpe

Eind 2009 speelde Louis Talpe een jonge sous-chef in de prestigieuze reeks Goesting, naast Gene Bervoets en Jan van Looveren. In de Belgische korte film Daijobu speelt hij een heftige rol als gangster. En in het najaar van 2011 heeft hij een gastrol in de VT4 serie Vermist.

Looks en acteerprestaties

Ook in Nederland vallen zijn looks en acteerprestaties steeds meer op. Zo was hij al te zien in de bioscoopfilm Gooische Vrouwen en de VPRO kinderserie Het Gordijnpaleis. Echt doorbreken in Nederland doet hij met zijn rol als Mike in Nederlands populairste soap, Goede Tijden Slechte Tijden.

Door zijn Belgische roots en zijn studie in Engeland spreekt Louis Talpe vloeiend Brits en Frans.

Louis Talpe boeken
Louis Talpe boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button