Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Loretta Schrijver boeken

Loretta Schrijver boeken

Loretta Schrijver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Loretta Schrijver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Loretta Maxine Schrijver (New York City, 16 mei 1956) is een Nederlandse televisiepresentatrice.

Schrijver ging na haar studies geschiedenis en vertaalkunde voor de televisie werken, waarna zij een bekende televisiepersoonlijkheid werd. Vanaf 1989 presenteerde ze, onder meer naast Jeroen Pauw, de hoofdbulletins van het RTL Nieuws. In 2000 verruilde ze RTL 4 voor de AVRO, waar ze het programma Alle dieren tellen mee presenteerde. Na een jaar kwam ze tot de conclusie dat de publieke omroep niet bij haar past en keerde ze weer terug naar het RTL Nieuws waar ze enkele jaren het Zes Uur Nieuws presenteerde waarna ze in 2003 weer de hoofdbulletins om Half Acht ging lezen. Bij RTL presenteerde ze verder onder meer “Nederland in het Nieuws”, “Week XY”, “Gezondheid” en tal van Unicef- en WNF-programma’s.

In 2005 werd ze in een onderzoek naar de populairste nieuwslezer(es) van Nederland als winnaar uitgeroepen. Voor veel dierenwelzijnsorganisaties sprak ze radiospots in. Ook is ze voice-over geweest van diverse programma’s. In 2007 en 2008 presenteerde Loretta Schrijver bij omroep Max het programma Max en Loretta. In 2010 deed Loretta mee aan het AVRO-programma Wie is de Mol?. Ze viel hier in de eerste aflevering af.

Sinds 2010 presenteert Loretta samen met Quinty Trustfull het ochtendmagazine Koffietijd vanuit de villa in Eemnes die diende als de Gouden Kooi-villa.

In de zomer van 2013 was Schrijver te zien in het tiende seizoen van Ranking the Stars.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button