Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Loretta Schrijver boeken

Loretta Schrijver boeken

Loretta Schrijver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Loretta Schrijver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Loretta Schrijver was jarenlang een van de gezichten van het RTL Nieuws. Sinds 2010 presenteert Loretta samen met Pernille La Lau en Quinty Trustfull het ochtendmagazine Koffietijd, dat wordt uitgezonden vanuit de villa in Eemnes die ooit diende als de Gouden Kooi-villa.

Loretta Schrijver boeken voor een evenement

Loretta Schrijver is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Loretta Schrijver

Loretta Schrijver studeerde Geschiedenis en Vertaalkunde, en ging na haar studie voor de televisie werken. Vanaf 1989 presenteerde ze de hoofdbulletins van het RTL Nieuws, onder meer naast Jeroen Pauw, en werd ze een bekende televisiepersoonlijkheid.

Populairste nieuwslezer van Nederland

In 2000 verruilde ze RTL 4 voor de AVRO, waar ze het programma Alle Dieren Tellen Mee presenteerde. Na een jaar kwam ze tot de conclusie dat de publieke omroep niet bij haar past, en keerde ze weer terug naar het RTL Nieuws. Ze presenteerde enkele jaren het Zes Uur Nieuws en vanaf 2003 weer de hoofdbulletins van het Half Acht Journaal. In 2005 werd Loretta Schrijer uitgeroepen tot de populairste nieuwslezer(es) van Nederland.

Diverse programma’s

Behalve het nieuws was Loretta bij RTL bij diverse andere programma’s betrokken. Zo presenteerde ze onder meer Nederland in het Nieuws, Week XY, Gezondheid, en tal van Unicef- en WNF-programma’s. Ook sprak ze radiospots in voor dierenwelzijnsorganisaties en was ze voice-over bij verschillende programma’s.

In 2007 en 2008 presenteerde Loretta Schrijver bij omroep Max het programma Max en Loretta. In 2010 deed ze mee aan het AVRO-programma Wie is de Mol? en in 2013 was ze te zien in Ranking the Stars.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Loretta Schrijver als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Loretta Schrijver  boeken
Loretta Schrijver boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button