Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Loos Alarm boeken

Loos Alarm boeken

Loos Alarm boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Loos Alarm of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sommige dingen kunnen raar lopen. Zo kun je al jaren lang vrienden zijn, zonder echt te weten wat je aan elkaar hebt. Tot de zomer van 2001. Chris besluit iets met zijn stem te gaan doen, Matthias besluit de bas te gaan bespelen. Aangezien zij toch al dagelijks met elkaar omgingen, probeerden ze samen wat. Al gauw werden andere vrienden erbij gehaald. Jacco voor de drums, Anne voor de toetsen en Eric voor de gitaar. Loos Alarm is sindsdien een feit.

Chris zijn voorliefde voor de Nederlandstalige pop/rock muziek stippelt ook direct de koers uit. Met veel nummers van Bløf, de Dijk, the Scene en Van Dik Hout, natuurlijk afgewisseld met enig Engelstalig werk, zet Loos Alarm een krachtige avond rock neer.

Inmiddels bestaat de vriendenband al meer dan 10 jaar en hebben de heren verschillende mijlpalen bereikt. Zo hebben ze enige tijd als ‘Vrienden van Amstel’ band gespeeld, in opdracht van het bekende biermerk, diverse voorprogramma’s verzorgd (o.a. Xander de Buisonje, de 3J’s) en ga zo maar door.

Met veel enthousiasme heeft Loos Alarm al menig feest tot een succes gemaakt en in veel café’s de omzet doen verhogen. Ideaal voor in de kroeg, steengoed voor studentenfeesten en ook op bruiloften en bedrijfsfeesten zeer goed inzetbaar.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button