Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lone van Roosendaal boeken

Lone van Roosendaal boeken

Lone van Roosendaal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lone van Roosendaal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lone van Roosendaal is een Nederlandse actrice en sopraan die voornamelijk bekend is van haar rollen in de musicals Zorro (Inez), Mamma Mia! (Donna), Cats (Grizabella) en Sweet Charity. Voor deze laatste rol (Sweet Charity) ontving ze in 2006 de John Kraaijkamp Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Op TV was Lone onder andere te zien in Meiden van De Wit, ZOOP en in Voetbalvrouwen.

In ‘Liedjes van Toon’ stond Lone van Roosendaal op de planken met Ellen Evers en Richard Groenendijk.

Lone speelde met oud en nieuw 2006 de rol van Madonna in de satire/comedyserie Koefnoen, tijdens het zogeheten Gala van het Gouden Ding. Daarnaast speelde ze in 2008 een kleine rol in de bioscoopfilm Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek van regisseur Martijn van Nellestijn. Ook speelde Lone de rol van de Duitse stewardess Heidi in de kaskraker Boeing Boeing naast onder andere Jon van Eerd. Vanaf 2009 was Lone opnieuw te zien als Donna in de nationale tourversie van Mamma Mia! in de Nederlandse theaters.

Voor de rol van Inez in de musical Zorro kreeg Lone van Roosendaal in 2011 een John Kraaijkamp Musical Award voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

In 2012 was Lone te zien in een toneelstuk van Rick Engelkes theaterproducties. Daarnaast speelde ze de rol van Rose in Aspects of Love en was ze naast Jon van Eerd te zien in Jon en de Jongens.

Lone van Roosendaal boeken
Lone van Roosendaal boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button