Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lone van Roosendaal boeken

Lone van Roosendaal boeken

Lone van Roosendaal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lone van Roosendaal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lone van Roosendaal is een Nederlandse actrice en sopraan die voornamelijk bekend is van haar rollen in de musicals Zorro (Inez), Mamma Mia! (Donna), Cats (Grizabella) en Sweet Charity. Voor deze laatste rol (Sweet Charity) ontving zij in 2006 de John Kraaijkamp Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Op tv was ze onder andere te zien in Meiden van De Wit, ZOOP en in Voetbalvrouwen.

Zij stond op de planken met Ellen Evers en Richard Groenendijk in ‘Liedjes van Toon’.

Ze heeft met oud en nieuw 2006 Madonna gespeeld in de satire/comedyserie Koefnoen, tijdens het -zogeheten- Gala van het Gouden Ding, dat op die avond werd uitgezonden op de AVRO. Daarnaast speelde ze in 2008 een kleine rol in de bioscoopfilm Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek van regisseur Martijn van Nellestijn. In het seizoen 2008/2009 speelde Lone de rol van de Duitse stewardess Heidi in de kaskraker Boeing Boeing naast onder andere Jon van Eerd. Vanaf september 2009 was Lone opnieuw te zien als Donna in de nationale tourversie van Mamma Mia! in de Nederlandse theaters. Op 22 maart 2010 speelt ze samen met onder andere Brigitte Heitzer en Jamai Loman in Happy Birthday Mr. Sondheim, de show gewijd aan de Amerikaanse componist en tekstschrijver Stephen Sondheim.

Voor de rol van Inez in de musical Zorro kreeg Lone op 2 oktober 2011 een John Kraaijkamp Musical Award voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

In 2012 was van Roosendaal te zien in een toneelstuk van Rick Engelkes theaterproducties. In september 2011 ging de M-lab productie The Wild Party toeren. Daarnaast was ze in het najaar 2012 te zien als Rose in Aspects of Love. In het voorjaar van 2013 was Lone naast Jon van Eerd te zien in Jon en de jongens.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button