Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lodewijk Hoekstra boeken

Lodewijk Hoekstra boeken

Lodewijk Hoekstra boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lodewijk Hoekstra of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lodewijk Hoekstra is televisiepresentator. Daarnaast geeft hij projectontwikkelaars adviezen en heeft hij openbare grond en groenvoorzieningen in woonwijken ingericht. Sinds 2003 presenteert hij als tuinman het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin.

Lodewijk Hoekstra boeken voor een evenement

Lodewijk Hoekstra is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Lodewijk Hoekstra

Na zijn middelbare school volgde Lodewijk Hoekstra de studies MBO Groenvoorziening en MBO Begeleider Bos- en Natuurterrein. Daarnaast heeft hij zijn HBO studie Bedrijfskunde afgerond.

Eigen Huis & Tuin

In 2007 bracht Lodewijk Hoekstra het boek ‘Lodewijk en het buitenleven’ uit. Een zeer persoonlijke visie op tuinieren en het genieten van buiten. Daarnaast geeft hij projectontwikkelaars adviezen en heeft openbare grond en groenvoorzieningen in complete woonwijken ingericht. Tevens is Hoekstra erg betrokken bij goede doelen. Hij zet zich in voor Greenpeace en steunt de acties van Natuurmonumenten.

Lodewijk’s voornaamste reden om aan Eigen Huis & Tuin mee te werken is dat hij meer mensen aan het tuinieren wil krijgen. Hij zegt hierover: “Ik vind het een uitdaging om binnen het programma met een frisse invulling te komen die naast informatief, ook leuk is om naar te kijken. Werken aan je tuin en buiten zijn, is belangrijk voor je ontspanning en brengt je terug bij de basis. Het is vaak een welkome afwisseling in ons drukke leventje. Ik ga deze boodschap zeker overbrengen.”

Overige programma’s

Naast zijn werkzaamheden voor Eigen Huis & Tuin is Lodewijk Hoekstra sinds 2010 wekelijks te zien op RTL 4, waar hij tuinman is in het programma Koffietijd. Hier geeft hij adviezen over alles wat met tuinieren te maken heeft. In het voorjaar van 2012 is zijn kinderprogramma Green Kids van start gegaan. Hierin richt Lodewijk zich op de jongere kijkers en gaat hij elke aflevering met zijn Green-Kids team op pad in de natuur.

Lodewijk Hoekstra heeft ook mee gedaan met Expeditie Robinson 2012.

Reclamecampagne met Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra werkte ook mee aan een commercial voor de Consumentenbond. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button