Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lobke Berkhout boeken

Lobke Berkhout boeken

Lobke Berkhout boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lobke Berkhout of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lobke Berkhout’s Olympische droom begon al op 8-jarige leeftijd. Ze groeide op in een watersport-familie en daardoor was de keuze vrij makkelijk. In de zeilsport zou Lobke haar Olympische droom werkelijkheid laten worden.

Door tegenvallende resultaten mistten Lobke Berkhout en Marcelien de Koning in 2004 net hun deelname aan de Olympische Spelen, maar daarna ging het roer om. In 2005 werden Lobke en Marcelien voor het eerst wereldkampioen in de Olympische 470 klasse. Voor deze prestatie werden ze verkozen tot Sportploeg van het Jaar.

In de twee daaropvolgende WK’s wisten Lobke en Marcelien hun titel te prolongeren. In 2008 behaalde het team tijdens de Olympische Spelen in Beijing na een zeer spannende race een zilveren medaille. Na de Spelen van Beijing besloot het duo uit elkaar te gaan. Nieuwe doelen en uitdagingen werden gezocht.

Op zoek naar nieuw succes vormde Lobke Berkhout samen met Lisa Westerhof een nieuw duo in de 470 klasse. Dit resulteerde in twee wereldtitels in 2009 en 2010. Hiermee ging Lobke Berkhout de geschiedenisboeken in als de meest succesvolle zeilster van de wereld in de 470 klasse.

Op de Olympische Spelen van London 2012 behaalde Lobke samen met Lisa een bronzen medaille, waarna ze besluit haar imposante topsport carrière te beëindigen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button