Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lizelotte van Dijk boeken

Lizelotte van Dijk boeken

Lizelotte van Dijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lizelotte van Dijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Presentatrice/Actrice
Lizelotte van Dijk groeide op in België en Nederland. Op haar vijftiende werd zij toegelaten tot de Toneelschool in Antwerpen. Tijdens deze opleiding vertolkte ze al kleine rollen in enkele Belgische televisieseries.

Na het behalen van haar diploma besloot Lizelotte te gaan reizen. Terug van de Filippijnen kreeg zij al snel een vaste rol in Costa! In de tweede reeks van de populaire serie die bij BNN te zien was, speelt zij naast Katja en Froukje de rol van Vicky, dochter van de eigenaar van de gelijknamige discotheek.

Daarnaast is Lizelotte te zien in IC (RTL4), Goede Tijden Slechte Tijden (RTL4), Spangen en Alex FM. Ze presenteert o.a. de programma’s 6‐Pack op SBS en Vibes op Veronica. Ook deed Lizelotte mee aan de mobiele‐soap Jong Zuid.

Momenteel is Lizelotte bezig met haar eigen voorstelling en presenteert zij voor schoolTV Actueel. Zij maakt daar reportages en voert debatten over actuele thema’s met jongeren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button