Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Liza Sips boeken

Liza Sips boeken

Liza Sips boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Liza Sips of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Liza Sips werd geboren op 10 september 1990 in Harderwijk. Vanaf heel jonge leeftijd werd Liza gevraagd voor modellenwerk en heeft dit 10 jaar gedaan. Naast haar Havo volgde Liza toneel en musicallessen van Milly de Graaf en speelde ze blokfluit en saxofoon. Hierdoor heeft ze onder regie van Jean van de Velde de rol van Hertogin van Bourgondië in de film Floris en de Heilige Nagel gespeeld (NL Film & TV) en vertolkte ze een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Twee jaar later speelde ze de rol van Sindy in VPRO’s Nieuwe Lola’s Storm onder regie van Michiel Jaarsveld.

Liza speelde vervolgens gastrol Merel de Bruin in de comedyserie Samen op Talpa en in 2006 speelde ze achtereenvolgens in de series Keyzer en de Boer Advocaten, Gooische Vrouwen, Willemspark en ONM. En als klap op de vuurpijl vertolkte ze dat jaar de rol van Lolita in de Amerikaanse speelfilm Kill Kill, faster faster van regisseur Gareth Roberts.

Een jaar later kreeg ze een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden aangeboden en kroop ze twee jaar lang in de huid van Vicky Pouw op RTL 4.

In 2008 volgde ze een meerdaagse acteerworkshop onder begeleiding van Inge Ipenburg. Dat jaar was ze tevens winnares van de Spits Shooting Star 2008 en Miss Nederland Positief awards.

Vanaf 2009 presenteerde Liza regelmatig voor Nickelodeon en maakte verslag van de première van Kus en de opening van attractie Anubis – the ride in een pretpark in België. Daarnaast presenteert ze een aantal Dolfinarium cromo’s die tevens op Nickelodeon worden uitgezonden. Later dit jaar is Liza te zien in afleveringen van Flikken Maastricht, Het Huis Anubis en vertolkt zij een rol in de korte film Gewoon Gijs, die is voortgekomen uit TV format Brainstorm van de VPRO.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button