Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Live On Tour Piano boeken

Live On Tour Piano boeken

Live On Tour Piano boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Live On Tour Piano of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

“Live On Tour” is een waanzinnig leuk concept. Een band… en toch geen band. Live On Tour en The Great Piano Show zijn inmiddels aan het uitgroeien tot een fenomeen in Nederland. Er is geen vast programma, er is geen setlijst. Wat u wél krijgt, zijn drie tot vijf fantastische ervaren muzikanten in een showdecor – muzikanten die niet vóór maar samen met uw publiek spelen.

Midden in de zaal (indien mogelijk) komt 1 toetsenvirtuoos (pianist/zanger/entertainer) , een drummer/zanger, een gitarist/zanger, een saxofonist en eventueel een DJ (op aanvraag). Uw gasten schrijven op een briefje welk nummer ze willen horen en de muzikanten spelen het. Van Jannes tot AC/DC en van U2 tot Doe Maar. Er is veel interactie met het publiek. Het speelplezier druipt van het podium af en sleept het publiek mee. Sterker, als ze willen, mogen uw gasten meespelen, meezingen, meedansen, meegenieten van het licht van de spotlights…

“Live On Tour” is overal inzetbaar. In een feestzaal, in een feesttent, op een bedrijfsfeest, tijdens een evenement. “Live On Tour” kan putten uit een grote poule vaste muzikanten, dus het is altijd mogelijk om te zorgen voor de juiste samenstelling voor uw specifieke evenement. En dus voor precies de goede snaar voor een geweldige feeststemming.

De vaste kern van een “Live On Tour”-optreden bestaat uit vier muzikanten. Het concept is uit te breiden tot XXXL o.a. met een zangeres, violist en een swingende percussionist voor bijvoorbeeld zomerfeesten of grote manifestaties. Ook gaat er een DJ mee. Deze kan inspelen op actuele hits maar ook op de muzikanten. Alles loopt naadloos in elkaar over. U krijgt een all-in feestprogramma. Inclusief voldoende geluid en licht en eventueel zelfs lasershow, confettikanon, schuim, rook, etc. Professioneel én succesvol. Zeer succesvol!

Een optreden van Live On Tour omvat vier sets van 45 minuten. In overleg is dit flexibel aan te passen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button