Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lisa Wade boeken

Lisa Wade boeken

Lisa Wade boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lisa Wade of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lisa is een van de presentatoren van ‘Het Klokhuis’ en presenteert ’13 in de oorlog’, een voor de Prix de Jeunesse genomineerde geschiedenisserie voor kinderen over de Tweede Wereldoorlog. Binnenkort presenteert ze jonge muziektalenten en muziekeducatie-projecten in ‘De avond van de jonge musicus’.

Lisa Wade studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam. Ze begon achter de schermen waar ze werkte aan een groot aantal projecten over de geschiedenis van humor en muziek. In 2004 won ze de Edison Bijzondere Uitgave van Historische Aard voor de CD-box Toon Hermans Het Verzameld Werk. Haar 22-delige DVD-box Toon Hermans One man shows werd platina.

Nadat ze verscheen bij ‘De wereld draait door’ om te praten over Toon Hermans kreeg ze het verzoek om zelf te gaan presenteren. Ze sloot zich aan bij Het Klokhuis en gaat nu overal naartoe om kinderen enthousiast te maken voor alle fantastische dingen die het leven heeft te bieden. Ze werd met Het Klokhuis driemaal genomineerd voor De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma. Ieder jaar zet ze zich met veel plezier in voor Het Cinekid Festival om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met films, televisie en nieuwe media van hoge kwaliteit.

Via ‘De Derde Kamer’ probeert ze schoolkinderen het belang van politiek bij te brengen en ze leert hen Engels in de digitale lesmethode ‘Take it easy’. Ze speelde vorig jaar in theatervoorstelling ‘Het Klokhuis De Roadshow’, wat theater wil introduceren aan een jong televisiepubliek. Dankzij het grote succes gaat de voorstelling dit jaar weer op tournee.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button