Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lisa Michels boeken

Lisa Michels boeken

Lisa Michels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lisa Michels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lisa Michels is bekend als presentatrice van SBS Shownieuws, K3 zoekt K3 en Miss Nederland. Ook heeft ze een succesvol eigen YouTube kanaal. Als zangeres, model en presentatrice bundelt Lisa haar passie en professionaliteit.

Lisa Michels boeken voor een evenement

Lisa Michels is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Lisa Michels

Lisa’s passie toont zich al in een vroeg stadium in het leven: als jong meisje is ze altijd aan het zingen en dansen. In 2007 wordt ze geselecteerd voor de Bachelor opleiding van Dansacademie Lucia Marthas. Na het behalen van haar diploma kan Lisa meteen aan de slag als achtergrond danseres bij bekende Nederlanders en danst ze in meerdere shows. Ze wordt gevraagd door producer Wessel van Diepen voor de girlband The Lips, die in 2012 hun debuut single ‘You make the Girls Go Wild’ uitbrengen.

Musicals

Eind 2016 speelt Lisa mee in de Vlaamse Musical Peter Pan, The Never Ending Story. Ook tourt ze door België met de Vlaamse band De Bende, waarmee ze diverse optredens doet.

YouTube

Lisa Michels is gezegend met de juiste ervaring, maar heeft nog steeds haar dromen. Zoals een succesvolle carrière als zangeres en presentatrice. Inmiddels is ze haar eigen YouTube kanaal gestart, waarin ze haar passie voor presenteren en zingen kan combineren.

Lisa Michels boeken
Lisa Michels boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button