Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Linda Wagenmakers boeken

Linda Wagenmakers boeken

Linda Wagenmakers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Linda Wagenmakers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Linda Wagenmakers werd op 30 november 1975 in Arnhem geboren. Na haar havo en vwo-opleiding begon zij aan haar studie Rechten aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Al vanaf 8-jarige leeftijd zingt zij in musicals. Zij volgt zanglessen sinds haar veertiende en kreeg les van onder anderen Anne Evers, Adriaan van Limpt en Alberto ter Doest. Linda Wagenmakers was als soliste te zien in amateur-uitvoeringen van producties als Fiddler on the Roof, Miss Saigon, The Beggars Opera van Kurt Weil en Carmina Burana van Carl Orff. Zij was veelvuldig te zien op televisie.

Haar inzending voor het Nationaal Songfestival 2000

werd uit meer dan 300 nummers uitverkoren om op 27 februari 2000 voor 9000 toeschouwers in Ahoy, Rotterdam bij de Nationale finale mee te dingen naar de eerste plaats. Het nummer No Goodbyes, dat inmiddels op single is verschenen, is geschreven door Ellert Driessen en geproduceerd door Jerry Wolff. Kostuumontwerper Jan Aarntzen verzorgde op 27 februari Linda’s styling en Stanley Burleson is verantwoordelijk voor de choreografie. Zij werd de winnares van het Nationaal Songfestival op 27 februari 2000.

Linda Wagenmakers is een veelgevraagd artieste voor evenementen en treedt
regelmatig op als gastsoliste.

(1 x 30 minuten)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button