Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lil Kleine of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten) begint al op zijn achtste met dansen en acteren. Lange Frans is onder de indruk van zijn rap kwaliteiten en besluit hem te helpen. Frans adviseert hem op zakelijk en creatief gebied, en met succes: de hype rondom Lil Kleine wordt steeds groter.

Lil Kleine boeken voor een evenement

Lil Kleine is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Lil Kleine

In 2012 brengt Lil Kleine een mixtape uit met SpaceKees ‘ZoVaderZoZoon’. Ook werkt hij samen met Danny de Munk, Ali B en Lange Frans. Lil Kleine verzorgde tijdens de clubtour 2012 van Lange Frans het voorprogramma. In de zomer van 2012 releast Lil’ Kleine in samenwerking met Appelsap, Patta, Nike en Faber yayo de EP ‘Tuig van de Richel’.

Voor het programma ‘Ali B op volle toeren’ herschreef Danny de Munk samen met Eric van Tijn het nummer ‘Tuig van de richel’ . Lil’Kleine maakte op zijn beurt een versie van ‘Zo verdomd alleen’. Dit wordt gelijk zijn eerste iTunes top-3.

Kenmerken

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn ruige, soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer, maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Opgegroeid op de straten van Amsterdam, heeft deze artiest alles in zich om de next best te worden.

In 2015 bestormt de singel Drank & Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex de hitlijsten. Voor de gein is de plaat ook herschreven naar een kindvriendelijke versie, Chips & Cola. Dit gebeurde in de ochtendshow van 3FM met Giel Beelen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button