Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lijn 7 boeken

Lijn 7 boeken

Lijn 7 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lijn 7 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Lijn 7 TV SHOW geeft aan televisiekijken een compleet nieuwe betekenis. Niet achterover hangen met de voetjes op tafel, maar de voetjes van de vloer! De mannen van feestband Lijn 7 staan op het podium met… een TV. En dan hebben we het niet over een lullig flatscreentje, maar over een enorm grote televisie van wel vijf meter breed. Midden op het podium. Zoiets is nog nooit vertoond.

Wat is er op TV?

Op TV zijn allerlei beelden, filmpjes en teksten te zien, die de band ondersteunen bij de show. Er zit lekker veel vaart in en het publiek zingt, lacht en danst mee. Geen Kijkwijzer bij de Lijn 7 TV SHOW: iedereen is welkom. Festival, feesttent of buitenpodium. Het draait om lol, plezier en feest, want dat hoort bij Lijn 7 zoals een afstandsbediening bij de TV hoort.

Op Paaspop 2011 was al een succesvol voorproefje van de Lijn 7 TV SHOW te zien. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken, of het komt voorbij in deze show.

Dus hup, van die bank af en kom TV kijken bij Lijn 7!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button