Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lies Visschedijk boeken

Lies Visschedijk boeken

Lies Visschedijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lies Visschedijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lies Visschedijk studeert in 1998 af als actrice aan de Amsterdamse Toneelschool en speelt vervolgens in voorstellingen van theatergroepen als De Ploeg, Toneelgroep Oostpool, het Noord Nederlands Toneel, Artemis en Orkater. In 2004 richt Visschedijk met Marije Gubbels en Ilse Warringa haar eigen toneelgroep Bloody Mary op.

In 2007 speelt Lies een rol in Alles is Liefde, die met 1,3 miljoen bezoekers een groot succes is. De film wint drie Gouden Kalveren en Lies zelf ontvangt een Gouden Kalf-nominatie als beste actrice in een bijrol.

In 2008 wordt Lies gevraagd om (na het vertrek van Annet Malherbe) een van de hoofdrollen te gaan spelen in de populaire tv-serie Gooische Vrouwen. Lies doet ook mee aan de film hiervan, die in 2011 met veel succes in de bioscoop draait en met een kleine 2 miljoen bezoekers uitgroeit tot de meest succesvolle Nederlandse film van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Lies is een veelzijdig actrice. Ze leent haar stem aan de animatiefilm Jimmy Neutron: Wonderkind en speelt rollen in de miniserie De Prins en het Meisje, de komische serie Sorry, Minister, de satirische serie Toren C, de jeugdserie Sien van Sellingen en het jeugdprogramma Het Klokhuis. In 2010 speelt Lies een rol in de succesvolle thriller Loft, die met 400.000 bezoekers de status van Platina Film haalt.

Op het toneel was Lies de afgelopen jaren te zien in de voorstellingen Blackface van Orkater en Expats van Het Toneel Speelt. Met Bloody Mary maakte ze de voorstellingen Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?, Visnijd, Hol en Fok. In 2011 staat ze met Bloody Mary in Broeders en Zusters, in 2012 gevolgd door Schraap.

In 2011/2012 is Lies op tv te zien in het satirische tv-programma Vrijdag op maandag en in de veelgeprezen jeugdserie Hoe overleef ik? Ook neemt ze rollen op voor de speelfilms Boven is het stil, die in 2013 in wereldpremière gaat op de Berlinale en Hemel op aarde van Pieter Kuijpers.

Verder speelt ze in 2013 de hoofdrol in de romantische komedie Soof.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button