Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lies Visschedijk boeken

Lies Visschedijk boeken

Lies Visschedijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lies Visschedijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lies Visschedijk boeken voor een evenement

Lies Visschedijk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Lies Visschedijk

Lies Visschedijk studeerde in 1998 af als actrice aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze speelde vervolgens in voorstellingen van theatergroepen als De Ploeg, Toneelgroep Oostpool, het Noord Nederlands Toneel, Artemis en Orkater. In 2004 richtte Lies Visschedijk met Marije Gubbels en Ilse Warringa haar eigen toneelgroep Bloody Mary op.

In 2007 speelde Lies een rol in de film ‘Alles is Liefde’, die met 1,3 miljoen bezoekers een groot succes is. De film won drie Gouden Kalveren en Lies zelf ontving een Gouden Kalf nominatie als beste actrice in een bijrol.

Gooische Vrouwen

Een jaar later werd Lies gevraagd om (na het vertrek van Annet Malherbe) een van de hoofdrollen te gaan spelen in de populaire TV-serie ‘Gooische Vrouwen’. Lies speelde ook mee in de film die hiervan gemaakt werd. Deze film draaide in 2011 met veel succes in de bioscoop en groeide met een kleine 2 miljoen bezoekers uit tot de meest succesvolle Nederlandse film van de afgelopen 25 jaar.

Veelzijdig actrice

Lies Visschedijk is een veelzijdig actrice. Ze leende ook haar stem aan de animatiefilm ‘Jimmy Neutron: Wonderkind’ en speelde rollen in de miniserie ‘De Prins en het Meisje’, de komische serie ‘Sorry, Minister’, de satirische serie ‘Toren C’, de jeugdserie ‘Sien van Sellingen’ en het jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’. In 2010 speelde Lies een rol in de succesvolle thriller ‘Loft’, die met 400.000 bezoekers de status van Platina Film haalt.

Op het toneel was Lies de afgelopen jaren te zien in de voorstellingen ‘Blackface’ van Orkater en ‘Expats’ van Het Toneel Speelt. Met Bloody Mary maakte ze de voorstellingen ‘Waarom vloog je van ons heen in je jetplane?’, ‘Visnijd’, ‘Hol’ en ‘Fok’. Ook stond ze met Bloody Mary in ‘Broeders en Zusters’ en ‘Schraap’.

Lies Visschedijk was op TV onder andere te zien in het satirische programma ‘Vrijdag op maandag’ en in de veelgeprezen jeugdserie ‘Hoe overleef ik?’ Ook had ze rollen in de speelfilms ‘Boven is het stil’ en ‘Hemel op aarde’. Verder speelde ze de hoofdrol in de romantische komedie ‘Soof’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button