Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lieke van Lexmond boeken

Lieke van Lexmond boeken

Lieke van Lexmond boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lieke van Lexmond of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is bij het grote publiek met name bekend als Charlie uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarnaast speelde ze gastrollen in de BNN serie ‘Costa!’, de politieserie ‘Spangen’, de komedieserie ‘Kees & Co’, het kinderprogramma ‘Klokhuis’ en in de succesvolle Nederlandse film ‘Volle Maan’.

Lieke van Lexmond boeken voor een evenement

Lieke van Lexmond is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op onze pagina Celebrity Based Campaigning voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne.

Wie is Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze in een commercial van Royco soep en deed ze al veel modellenwerk. Ze deed verschillende commercials voor o.a. Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé. Haar rol als Eva Prins in de soapserie ‘Goudkust’ betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Van 2003 tot 2012 was Lieke van Lexmond te zien als Charlie in de populaire serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Begin 2006 ontving Lieke van Lexmond een award voor ‘Populairste soapster van het jaar 2005’ in de categorie ‘Soap en Film’.

Zangkwaliteiten

Dat ze ook over goede zangkwaliteiten beschikt, bleek toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de ‘Costa! In Concert theatertour’. Met rapper Ali B. nam ze het nummer ‘Je bent Gewaarschuwd’ op, wat op het album ‘Petje Af’ van Ali B. kwam te staan. Voor een reclame voor het internetbedrijf Argeweb bracht ze in 2008 het nummer ‘Alles Altijd’ uit (geschreven door Tjeerd Oosterhuis). ‘Alles Altijd’ ontving veel positieve feedback en werd daarom ook als single uitgebracht.

Playboy

Eind 2007 verscheen Lieke van Lexmond in de Kersteditie van Playboy. Vanwege groot succes mocht zij voor het oktober nummer van Playboy in 2008 een tweede fotoreportage maken. Lieke reisde speciaal voor deze editie af naar de Seychellen.

Presentatrice TV-programma’s

In 2008 was Lieke van Lexmond één van de presentatrices van het RTL 4 programma ‘Nederland Vertrekt’. Ook was ze regelmatig te zien als een van de presentatrices in het dagelijkse ‘RTL Boulevard’.  Ze sleepte zelfs de ‘Fun Fearless Female Award 2008’ in de wacht. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest stoere en leukste bekende vrouw van Nederland.

In de jaren daarna is Lieke van Lexmond regelmatig te zien als presentatrice van diverse TV-programma’s bij RTL. Ze presenteert onder andere ‘Dancing with the stars’, het zomerprogramma ‘Ik Kom Bij Je Eten’ en is één van de presentatoren van ‘RTL Boulevard’. Eind 2009 won Lieke de ‘Televizier Talent Award’ tijdens het Televizierring Gala.

Samen met Froukje de Both was Lieke te zien als presentatrice van de ‘TV Makelaar’. Daarnaast presenteerde ze bij RTL onder andere het dansprogramma ‘The Ultimate Dance Battle’, de Backstage Show bij ‘X Factor’, ‘Het Zesde Zintuig: Plaats Delict’, ‘Mijn vieze vette vervelende verloofde’. Vanaf eind 2012 was Lieke van Lexmond naast John Ewbank en Ferry Doedens als vakjury te zien tijdens de liveshows van het Junior Songfestival.

Voice-over in animatiefilms

Verder is Lieke’s stem is regelmatig te horen in verschillende films en TV commercials. Zo verleende ze in 2004 haar stem aan de bioscoopfilm ‘Garfield, The Movie’, in 2009 aan de 3D- animatiefilm ‘Monsters vs. Aliens’ (waar zij de hoofdrol voor haar rekening nam) en in 2011 aan de animatiefilm ‘Cars 2’.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Lieke van Lexmond inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button