Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Leontien van Moorsel boeken

Leontien van Moorsel boeken

Leontien van Moorsel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leontien van Moorsel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Leontien van Moorsel is een van de succesvolste sportvrouwen van Nederland. In haar carrière als wielrenster heeft ze vele titels bij elkaar gereden. Zo was ze maar liefst 10 keer Nederlands kampioen op de weg, 4 keer wereldkampioen achtervolging, en won ze gouden medailles op de Olympische Spelen in Sydney (2000) en Athene (2004).

Leontien van Moorsel boeken voor een evenement

Leontien van Moorsel is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Leontien inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Leontien van Moorsel

Het succes van Leontien van Moorsel startte eind jaren ’80 met Nederlandse titels op de weg en bij het tijdrijden. Al snel brak ze internationaal door. Zo werd Leontien wereldkampioen op de weg en wist ze twee keer achtereenvolgens de Tour de France voor vrouwen te winnen.

Prestatiedruk

Met de prestaties aan de top nam ook de druk toe. Druk waar Leontien van Moorsel in het begin van haar carrière moeilijk mee om kon gaan. Haar leven stond alleen in het teken van trainen en wedstrijden fietsen. In 1994 kreeg Leontien van Moorsel de rekening gepresenteerd voor haar overdreven sportbeleving. Haar lichaam was uitgeput en ze stortte in. Met behulp van steun en toeverlaat, oud-wielrenner Michael Zijlaard, kwam Leontien van Moorsel er weer bovenop en stond ze er na een pauze van twee jaar weer.

Olympisch kampioen

Ze werd succesvoller dan ooit en wist na haar comeback vier Olympische titels, meerdere Wereldtitels en een werelduurrecord te veroveren. Tijdens de Olympische Spelen in Athene, 2004 wist Leontien van Moorsel haar optreden op het hoogste podium geheel in stijl af te sluiten met een gouden en een bronzen medaille. Tegenwoordig is Leontien van Moorsel manager van haar eigen wielerploeg.

Leontien van Moorsel boeken
Leontien van Moorsel boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button