Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Leona Philippo boeken

Leona Philippo boeken

Leona Philippo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leona Philippo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Leona Philippo is singer-songwriter en actrice van Jamaicaanse komaf. Al tijdens haar opleiding aan het Rotterdams Conservatorium gaat ze naar Los Angeles om haar debuut cd op te nemen. Ook staat ze met de R&B groep Sat-R-Day als support act in het voorprogramma van Dru Hill in Ahoy.

Na haar derde studiejaar besluit Leona in 1999 het Conservatorium te verlaten. Al snel wordt ze door de Nits gevraagd om mee te touren tijdens hun Wool Tour in 2000. Zo treedt ze op door heel Europa en staat zij met Arling & Cameron en Junkie XL in Tokio.

In 2001 speelt Leona de hoofdrol Aïda in de gelijknamige musical van Joop van den Ende. Verder is ze onder andere te zien in de theatershows Big, Black & Beautiful: A Tribute To The Girl Groups, A Tribute To The Blues Brothers, en als achtergrondzangeres bij Trijntje Oosterhuis, Kane en Candy Dulfer.

Als actrice is Leona op televisie te zien in de series Trauma 24/7, Grijpstra en de Gier en Verborgen Gebreken. Ook speelt ze rollen in de bioscoopfilms Wild Romance, Ver van Familie, Johan en Phileine zegt Sorry.

Samen met producer Jonas Filtenborg neemt ze in 2007 onder de noemer LEONA een nieuwe CD op. In 2010 bestormt Leona alle concertpodia in Nederland met nummers van de nieuwe CD ‘Strut it’.

In 2012 is Leona te zien in de TV-serie Lijn32. Daarnaast speelt zij een hoofdrol in de speelfilm De Groeten van Mike en heeft ze een rol in de Nederlandse jeugdserie Caps Club.

Leona Philippo is ook een van de finalisten in de succesvolle TV-show The Voice of Holland.

Leona Philippo boeken
Leona Philippo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button