Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Leo van Vliet boeken

Leo van Vliet boeken

Leo van Vliet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leo van Vliet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Leo van Vliet was wielerprofessional van 1978 tot en met 1986. In die tijd heeft hij voor vijf verschillende ploegen gereden. Als amateur was Leo veelbelovend, hij manifesteerde zich vooral in de klassiekers.

In 1979 reed Leo van Vliet voor het eerst de Tour de France. Hij reed hem niet uit maar won wel de zevende etappe van St. Hilaire naar Deauville. In latere Tour deelnames was hij telkens nadrukkelijk betrokken bij Tour successen, maar een persoonlijk succes zat er niet meer in.

Leo van Vliet is in 1986 gestopt met wielrennen, maar nog altijd is hij actief in de wielerwereld. Sinds een aantal jaren is hij succesvol koersdirecteur van de Amstel Gold Race en heeft organiseerde hij jaren Ride for the Roses. Een publiek evenement welke als doel heeft het inzamelen van geld voor het kankerfonds. Daarnaast is hij in 2009 benoemd tot bondscoach van de wegwielrenners. Een functie waarin hij tijdens het WK wielrennen het team selecteert en verantwoordelijk is voor de tactiek en prestaties.

Leo van Vliet heeft in de sportwereld veel ervaring, als actief renner, organisator en bestuurder. Ook in zijn presentaties komt dit terug. Als leider weet hij zijn organisatie optimaal te motiveren, samenwerkingen aan te gaan en te inspireren. Leo van Vliet deelt zijn visie over topsport = ondernemerschap graag.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button