Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lenny Keylard boeken

Lenny Keylard boeken

Lenny Keylard boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lenny Keylard of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lenny Keylard was een opvallende verschijning in het eerste seizoen van The Voice Of Holland. Getooid met zijn dreadlocks was hij vastbesloten de reggaemuziek op de kaart te zetten bij een jongere doelgroep. Hij gooide hoge ogen bij het publiek en de coaches en werd 3e in het team van Roel van Velzen.

Lenny Keylard boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Lenny Keylard zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Lenny Keylard

The Voice of Holland

Tijdens zijn eerste auditie zong en speelde Lenny Keylard de klassieker ‘No woman No cry’ van Bob Marley. Hij won zijn battle tegen William Finta met ‘Every Breath You Take’ van The Police en ging door met het nummer ‘Baby get higher’. Uiteindelijk heeft Lenny The Voice of Holland niet gewonnen. Ben Saunders ging er met de trofee vandoor, maar Lenny Keylard kreeg als een van de weinige deelnemers toch een platencontract aangeboden.

Zelfgeschreven reggae album

Een half jaar na de finale van The Voice of Holland kwam Lenny Keylard met zijn debuutalbum ‘Jah Is The Remedy, Love Is The Cure’. Een album vol met eigen geschreven nummers en vrolijke reggae muziek, inclusief ‘Baby get Higher’, die de nummer 1 positie bereikte in de Reggae Top-10.

Nieuwe wending

Daarna werd het even stil rondom Lenny. Stil voor het grotere publiek, maar zoals Lenny altijd zegt: “Muziek is een groot deel van mijn leven dat zal nooit veranderen, ook al hoor je even niks van me.” In de tussentijd heeft hij overal in Nederland gespeeld en deed hij inspiratie op voor nieuwe nummers.

Nu is Lenny Keylard terug met een nieuwe Nederlandstalige single. Hij kreeg vaker de vraag waarom hij geen Nederlandstalige muziek maakt. Die vraag bleef hangen en kwam tot bezinking, met als gevolg een nieuw album dat half Nederlands en half Engelstalig is. De debuutsingle voor het album is het zomerse nummer ‘Mooie jongen’.

Lenny Keylard boeken
Lenny Keylard boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button