Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Leipe Leo boeken

Leipe Leo boeken

Leipe Leo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leipe Leo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het feit dat Leo Thijssen van zijn geboortenaam LeoNARdus zijn artiestennaam gemaakt heeft zegt al genoeg. Een geboren entertainer. Alhoewel hij begonnen is als reclame-ontwerper, is van jongs af aan, het theaterbloed door zijn aderen blijven stromen. Wat hij ook gedaan heeft, altijd was daar weer dat theater, het entertainen, het vermaken. In 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Hier bleek al dat improvisaties met een rode draad zijn sterke kant was en is.

Begin jaren tachtig deed Leo cursussen bij de vleet:

– Typetjes
– Straattheater
– Clownerie de Paris
– Drama, etc.

Begin jaren negentig was hij De Luie Lakei in Het Land van Ooit. Hierna volgde hij een aantal jaren Klassieke Pantomime bij de Poolse Halina Witek in het Eindhovense theater Het Klein. In 2002 speelde hij in De Efteling 35x als 1ste invaller de rol van Meneer Verstappen, de tamboer-maître van DEEEF, De Enige Echte Efteling Fanfare. Sinds 2004 is Leipe Leo 8 x per jaar te bewonderen tijdens De Leipe Leo Local Show, een dinershow in De Hooghei te Berlicum.

Momenteel geeft Leo naast zijn optredens als entertainer/animator, enkele dagen per week Drama & Expressie-lessen aan mensen met een verstandelijke beperking en zo nu en dan een introduktie-workshop klassieke pantomime voor scholen en bedrijven.

Op TV was hij te zien bij de KRO, TROS, SBS6 en Omroep Brabant als Middeleeuwse Dorpsgek in Markant Nederland met Manuela Kemp, als Leipe Leo in D’r op of d’r onder en bij Omroep Brabant tijdens uitzendingen van de Brabantse Dag in Heeze en als Lakei Lievervrij in LoveLetters van Linda de Mol.

Of het nu om een beurspresentatie gaat, straattheaterwerk, een bruiloft, een nieuwjaarsreceptie, productpromotie, een opening, een verjaardag, een braderie, of een saaie vergadering: je hebt een eye-catcher nodig… LeoNARdus maakt met een van zijn creaties uw partij spraakmakend.

– De Middeleeuwse Dorpsgek
– De Haagse Leipe Leo
– De Mimende Ober
– LeoNARdus De Nar
– Butler James
– Nico Nul
– De Klungelige Nerd
– Lakei Lievervrij
– de Slechtziende Politieagent

Het maakt niet uit of het er nu dik bovenop moet liggen of dat het verborgen theater moet zijn, Leo maakt het waar.

Zo is het mogelijk om gedurende een avond 3 creaties van Leo aan het werk te zien. De genodigden worden hoffelijk theatraal ontvangen door Butler James (of Lakei Lievervrij). Als tweede creatie is daar dan bijvoorbeeld Nico Nul (de klungelige nerd) of LeoNARdus de Nar. Of de mimende ober. Als derde creatie is het tijd om kennis te maken met de snelle, gladde Haagse ‘zakenman uit de Bordeauxrode Branche’ Leipe Leo.

LeoNARdus, Leo Thijssen speelde tot nu toe door heel Nederland, van Texel tot Maastricht en van Vlissingen tot Enschede en reeds enkele malen in België en Duitsland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button