Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Leco van Zadelhoff boeken

Leco van Zadelhoff boeken

Leco van Zadelhoff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Leco van Zadelhoff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Leco van Zadelhoff boeken voor een evenement

De kosten voor een arrangement van Leco van Zadelhoff zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Leco.

Wil je een make-over van Leco of een andere bekende stylist? Ook Mari van de Ven, Thijs Willekes en Fred van Leer bieden verschillende mogelijkheden voor een kappersbehandeling of visagie op maat.

Wie is Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff staat bekend als Nederlands meest bekende en meest succesvolle visagist en haarstylist. Hij vertegenwoordigt de absolute top in zijn vakgebied en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland.

Leontine Borsato, Danielle Overgaag, Touriya Haoud maar ook Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Ruth Jacott, Chantal Janszen en Mathilde Santing zijn slechts enkele namen die Leco tot zijn vaste klantenkring mag rekenen.

De Leco Look

Zijn touch wordt door zijn cliënten liefdevol de Leco Look genoemd. Ondertussen is Leco van Zadelhoff als de Nederlandse beautyspecialist zelf ook een vertrouwd gezicht geworden in divers TV-programma’s.

Leco begon als 18- jarige te experimenteren in de lokale kapsalon. Binnen een jaar had hij zijn kappersdiploma op zak en wilde hij de televisiewereld ontdekken. Al snel werd hij gevraagd door Veronica, waar hij het eerste contact legde met Leontine Ruiters. Veelvuldig reisden Leco en Leontine daarna samen de wereld af voor het fotograferen van kalenders, promotionele shoots voor Veronica of het opnemen van commercials.

Kapper en visagist

De kracht van Leco ligt in het feit dat hij zowel kapper als visagist is. Dit bleek een gouden combinatie in de TV-wereld. Leco groeide door en blijft zich ontwikkelen. Hij wordt veel gevraagd voor fotoshoots voor alle grote glossy bladen en verwerft op deze manier een klantenkring die bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse society.

Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat BeauMonde, het grootste glamour tijdschrift van Nederland, Leco vroeg voor een vaste column. Leco heeft een eigen rubriek en is ook redactioneel betrokken bij veel producties in het magazine.

TV-programma’s

In 2000 presenteerde Leco van Zadelhoff samen met Leontine Ruiters-Borsato zijn eigen televisie programma bij Yorin, Style & Beauty. In dit programma gaf Leco bruikbare tips op het gebied van haar & make-up. Ook reisde hij over de wereld voor interviews met mensen zoals Isabella Rosselini, Anna Sui en Naomi Campbell.

Naast zijn rubriek in BeauMonde timmert Leco aan de weg met zijn bedrijf Smaak Support. In samenwerking met Peggy Weijergang (chef-mode BeauMonde) geeft hij regelmatig adviezen op het gebied van style & beauty voor het bedrijfsleven en organiseert Smaak Support cursussen en workshops voor particulieren door het hele land.

Vanaf 2004 maakt Leco van Zadelhoff deel uit van het vaste panel van RTL Boulevard. Wekelijks geeft Leco zijn adviezen op het gebied van lifestyle, fashion, haar & make-up.

Leco van Zadelhoff Beautyboeken

Ook als auteur heeft Leco zijn sporen verdiend. Van zijn eerste twee boeken, Het Beautyboek (1999) en Het Haar Boek (2000), zijn samen meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Een absoluut record voor beauty-boeken. In 2004 verscheen Leco’s derde boek: Mooi!. Inmiddels zijn er ruim 35.000 exemplaren verkocht. In Mooi! geeft Leco tips en adviezen over uiterlijke verzorging en innerlijke schoonheid. Vele bekende Nederlanders werkten mee aan dit boek met hun persoonlijke quotes en opvattingen over het begrip ‘mooi’.

Team LECO

Team LECO is een nieuw beauty concept van Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff. Zijn team is beschikbaar voor beauty demonstraties en beauty adviezen op evenementen, tijdens bedrijfsfeesten, ladies nights of bijvoorbeeld op beurzen en in winkelcentra. De touch-ups van Team LECO worden verzorgd door 3 visagisten / haarstylisten Team LECO geeft bezoekers advies over make-up, looks, huid- en haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up.

Team LECO werkt in een zwartkleurige beautystand, sfeervol aangekleed met orchideeën, geurkaarsen, werktafels en 3 visagiestoelen. Team LECO is gericht op het geven van tips; het ‘how to’. Alle bezoekers krijgen een persoonlijk advies en ter plekke tips hoe ze de Leco Look zelf kunnen aanbrengen.

Leco van Zadelhoff boeken
Leco van Zadelhoff boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button