Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lauretta Gerards boeken

Lauretta Gerards boeken

Lauretta Gerards boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lauretta Gerards of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Actrice Lauretta Gerards (1987) volgt al op jonge leeftijd piano, dans en acteerlessen en is al vrij vroeg bezig in de entertainment wereld. Ze speelt als kind in verschillende reclamespotjes, heeft hier en daar een rolletje en ook op muzikaal gebied is Lauretta al snel actief. Met haar meidengroep ‘Chilanz’ treedt ze regelmatig op in clubs en op festivals.

Op haar achttiende scoort ze haar eerste grote rol in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg Naar Morgen’ als Malù Branca, het zusje van Julia Branca (Yolanthe Sneijder- Cabau). Ze heeft veel bekendheid gekregen door ONM, waarin ze vier jaar lang speelde.

Tijdens ONM blijft Lauretta zich ontwikkelen als actrice door verschillende workshops te volgen. Daarnaast speelt ze drie jaar lang de rol van Melanie in het theaterstuk ‘Het Mes’, een psychologisch drama over morele grensoverschrijding en over vriendschap.

Tijdens de zomerstop van ONM besluit ze in 2008 naar Los Angeles te vliegen om diverse ‘Acting masterclasses’ te volgen. In LA lukt het haar om in drie verschillende films een rol te mogen spelen.

In 2009 speelt zij de rol van Lady Red in de korte film ‘De Blauwe Bus’ van regisseur Sanne Kortooms. ‘De Blauwe Bus’ wordt op verschillende filmfestivals vertoond, zowel in binnen als in buitenland en sleept diverse prijzen in de wacht. In hetzelfde jaar speelt Lauretta op theaterfestival ‘Hollandse Nieuwe’ in het stuk ‘Ik Wil Je’.

Na de ramp in Haiti presenteert zij, samen met Sylvana Simons, een live benefit televisieshow.

Als in 2010 de stekker uit ONM wordt gehaald besluit Lauretta wederom naar LA te gaan waar ze acteer workshops volgt van de bekende acting coach Tony Greco.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button