Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lauretta Gerards boeken

Lauretta Gerards boeken

Lauretta Gerards boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lauretta Gerards of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lauretta Gerards boeken voor een evenement

Lauretta Gerards is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Lauretta Gerards

Lauretta Gerards volgt al op jonge leeftijd piano, dans en acteerlessen en is al vroeg bezig in de entertainment wereld. Ze speelt als kind in verschillende reclamespotjes, heeft hier en daar een rolletje en ook op muzikaal gebied is Lauretta al snel actief. Met haar meidengroep Chilanz treedt ze regelmatig op in clubs en op festivals.

Onderweg Naar Morgen

Op haar 18e scoort Lauretta Gerards haar eerste grote rol in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg Naar Morgen’ als Malù Branca, het zusje van Julia Branca (Yolanthe Cabau van Kasbergen). Ze kreeg veel bekendheid door ‘ONM’, waarin ze vier jaar lang speelde.

Tijdens ‘Onderweg Naar Morgen’ blijft Lauretta zich ontwikkelen als actrice door verschillende workshops te volgen. Daarnaast speelt ze drie jaar lang de rol van Melanie in het theaterstuk ‘Het Mes’, een psychologisch drama over morele grensoverschrijding en over vriendschap.

Tijdens de zomerstop van ‘Onderweg Naar Morgen’ besluit Lauretta in 2008 naar Los Angeles te gaan om daar diverse Acting Masterclasses te volgen. In LA lukt het haar om in drie verschillende films een rol te spelen.

In 2009 speelt Lauretta Gerards de rol van Lady Red in de korte film ‘De Blauwe Bus’. Deze film wordt op verschillende filmfestivals vertoond, zowel in binnen- als in buitenland en sleept diverse prijzen in de wacht. Ook speelt Lauretta op theaterfestival Hollandse Nieuwe in het stuk ‘Ik Wil Je’.

Als in 2010 de stekker uit ‘Onderweg Naar Morgen’ wordt gehaald, besluit Lauretta wederom naar LA te gaan om acteerworkshops te volgen van de bekende acting coach Tony Greco.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button