Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lauren Verster boeken

Lauren Verster boeken

Lauren Verster boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lauren Verster of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lauren Verster was tijdens haar middelbare school al actief bij de lokale televisiezender Boschtion in Den Bosch. Hier maakte ze haar allereerste items als nieuwsverslaggever. Tijdens haar studie Nieuws en Informatie aan de Universiteit van Amsterdam maakt ze zich bij de regionale omroep Noord/West TV en de lokale omroep Amsterdam het filmen, monteren en presenteren eigen.

Haar gedrevenheid voor het vak werd opgemerkt door Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteerde Lauren Verster programma’s zoals De Kids Choice Awards en Alex on the Box.

Televisie

Lauren Verster was daarna als presentatrice te zien bij 6Pack, het dagelijkse programma De Wereld Draait Door, en als een van De Jakhalzen. Verder zagen we haar bij Nox, de experimentele nachtzender van CCCP. Hier presenteerde zij verschillende (live) programma’s en hield ze zich bezig met het ontwikkelen van diverse programma ideeën.

In 2008 werd Lauren een van de gezichten van Veronica. Ze presenteerde onder andere het populair-wetenschappelijke programma Eyeopener, het reality-programma Undercover Boss, onderging haar grootste angsten in twee seizoenen Fobiac en was taxichauffeur in het programma Lauren en Tim zijn de Bob.

Ook maakte Lauren Verster drie seizoenen haar eigen programma Lauren Verslaat, waarin ze met internationale topfotografen de hele wereld over reisde om spraakmakende en inspirerende reportages te maken. Ze maakte reportages over de cokehandel in Colombia, het leven als gangster in El Salvador en bezocht de PKK-guerrilla’s in Noord-Irak.

In 2012 werd Lauren Verster een van de nieuwe gezichten van de AVRO en presenteerde ze samen met Gerard Ekdom het bekende TV-programma Fort Boyard.

Lauren Verster boeken
Lauren Verster boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button