Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lauren Verster boeken

Lauren Verster boeken

Lauren Verster boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lauren Verster of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lauren Verster werd geboren in Den Bosch. Al tijdens haar middelbare school is Lauren actief bij de lokale televisiezender Boschtion. Hier maakt ze haar allereerste items als (nieuws) verslaggever. Na het atheneum vertrekt Lauren naar Amsterdam. Tijdens haar studie Nieuws en Informatie aan de UvA, weet ze zich bij de Regionale omroep Noord/West tv en de Lokale omroep Amsterdam het filmen, monteren en presenteren eigen te maken. Haar gedrevenheid voor het vak werd opgemerkt door Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteert ze dan ook programma’s zoals De Kids Choice Awards en Alex on the box.

Televisie

De afgelopen jaren was Lauren als presentatrice te zien bij 6Pack en het dagelijkse programma De Wereld Draait Door, als één van De Jakhalzen. Verder zagen we haar bij Nox, de experimentele nachtzender van CCCP; hier presenteerde zij verschillende (live) programma’s en hield ze zich bezig met het ontwikkelen van diverse programma ideeën. In 2008 werd Lauren één van de gezichten van Veronica. Hier presenteerde zij onder meer het populairwetenschappelijke programma Eyeopener, stond naast Lange Frans in Lange Frans stelt Kamervragen, presenteerde het reality-programma Undercover Boss, onderging haar grootste angsten in twee seizoenen Fobiac en was taxichauffeur in het programma ‘Lauren en Tim zijn de Bob’.

Ook maakte Verster drie seizoenen van haar eigen programma genaamd Lauren Verslaat waarin ze met internationale topfotografen de hele wereld over reisde om spraakmakende en inspirerende reportages te maken. Zo maakte ze reportages over de cokehandel in Colombia, het leven als gangster in El Salvador en bezocht ze guerrilla’s (de PKK) in Noord-Irak. Vanaf het najaar van 2012 is Lauren één van de nieuwe gezichten van de AVRO. Zij presenteert samen met Gerard Ekdom het bekende tv-programma ‘Fort Boyard’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button