Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Laura Ponticorvo boeken

Laura Ponticorvo boeken

Laura Ponticorvo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Laura Ponticorvo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De half Italiaanse Laura Ponticorvo is geboren in België en groeide op in Friesland. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam. Laura deed mee aan verschillende televisieprogramma’s en is inmiddels ook bekend als YouTuber. In 2020 keert Laura Ponticorvo opnieuw terug in de theaters, met de musical Verliefd op Ibiza.

Laura Ponticorvo boeken voor een evenement

Laura Ponticorvo is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Laura Ponticorvo

Laura heeft een passie voor presenteren, acteren en mode. Ze is een echte fashionista en volgt de laatste mode op de voet.

In 2008 studeerde Laura Ponticorvo af aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Al snel daarna was ze in twee musicals te zien van Joop van den Ende: de nieuwe revue van André van Duin en High School Musical. Daarna was ze twee jaar assistente van illusionist Georges Hilaul in de show Dreams Live.

TV-programma’s

Laura deed in 2011 mee aan X-Factor en schopte het tot de laatste vijf vrouwen. Ook presenteerde ze een aantal grote festivals, waaronder Decibel Outdoor, Thrillogy en Hard Bass. In 2012 werd Laura Ponticorvo gevraagd voor het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. In dit programma moest ze haar familie voor de gek houden door een nep-huwelijk aan te gaan met een man die in alle opzichten haar tegenpool was. Hij bleek een ingehuurde acteur te zijn, wat Laura natuurlijk niet wist. In 2013 deed Laura mee aan Sterren dansen op het IJs en eindigde ze op de 2e plek in de grote finale.

Samen met rapper Boykii bracht Laura Ponticorvo in 2017 de single ‘Geef Me Love’ uit. Ook was ze te zien in het programma Celebrity Stand-Up. Eind 2018 was ze een van de deelnemers aan het programma Boxing Stars.

Laura Ponticorvo  boeken
Laura Ponticorvo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button