Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Laura Lynn boeken

Laura Lynn boeken

Laura Lynn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Laura Lynn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De West Vlaamse zangeres Laura Lynn (18/06/1976) is een nieuwe naam in de muziekwereld. De ‘muziek’ kreeg ze op jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden hebben jarenlang op de planken gestaan en sinds haar 7de vergezelt Laura Lynn haar ouders en grootouders dan ook al naar optredens.

De sympathieke Laura Lynn

genoot een opleiding aan de befaamde Showbizz-shool in Oostende. Net als Christoff, Gunther Levi, Filip D’Haeze (Swoop, Familie) heeft ook zij na drie jaar deze opleiding succesvol beëindigd. Net voor ze naar de Showbizz-shool in Oostende ging had Laura Lynn al een diploma van ‘schoonheidsverzorging’ behaald.

Qua karakter

kan je Laura Lynn omschrijven als een energieke, enthousiaste en super gemotiveerde dame die haar weg wil maken in de muziekwereld. Al deze eigenschappen zijn misschien typisch voor « tweelingen », haar sterrenbeeld. Laura Lynn woont in Ardooie al twee jaar samen met haar vriend Tonnie en die steunt haar door dik en dun. Ze hebben voorlopig nog geen kids.

Wat haar muzikale voorkeur betreft

heeft Laura Lynn bijzonder veel sympathie voor de muziek van o.a. Wim Soutaer, Natalia, Celine Dion en uiteraard Frans Bauer, Dana Winner en Will Tura. Opvallend is haar sympathie voor Nederlandstalige muziek, daarom zingt Laura Lynn dan ook vlotte Nederlanstalige meezingers. Op haar repertoire staat bijvoorbeeld Dit is de allereerste keer (Rita Deneve).

Laura Lynn:

Ik zing bijzonder graag Nederlandstalige muziek. Ik vind het soms jammer dat liedjes in onze eigen taal zo weinig aan bod komen op de radio. Ik merk tijdens mijn optredens dat mensen bijzonder goed reageren wanneer je in je moedertaal zingt. In Nederland bijvoorbeeld zie je dat Frans Bauer, Gordon en nog anderen moeiteloos mensen eindeloos kunnen entertainen en amuzeren tijdens hun optredens. Schitterend gewoon ! Mijn droom bestaat erin om ooit samen eens een duet te mogen zingen met iemand als Frans Bauer, aldus de zangeres.

Voorlopig combineert Laura Lynn

haar muzikale carrière met een parttime-job als ‘rack-jobster’ voor een kledingwinkel.

Mode, kledij, decoreren, etaleren en design

behoren tot Laura Lynn haar grote passies en interesses. Vooral ‘koevlekken’ trekken haar bijzondere aandacht. Laura Lynn spaart namelijk in alles wat te maken heeft met ‘koevlekken’ : beeldjes, borden, tassen, lepels, gordijnen. Een verzamelwoede die enkele jaren geleden onschuldig is begonnen met een tas voorzien van koevlekken.

Laura Lynn is in Januari 2005

aan het grote publiek voorgesteld op het nieuwjaarsconcert van Swoop en deed dat meer dan behoorlijk.

Sinds 8 Februari

is ze meter van de grootste Belgische wielerploeg”Davitamon-Lotto Pro Team”. Die avond kon ze dan ook haar talent laten zien voor de meer dan duizend aanwezigen in het casino te Oostende.

In de maand Maart

verschijnt haar eerste single “1000 X belogen” en dat als voorloper van een prachtig debuutalbum. 100% nederlandstalig, dat bij elkaar wordt geschreven door niet de minste namen in de vlaamse muziekwereld.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button