Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Laura Jansen boeken

Laura Jansen boeken

Laura Jansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Laura Jansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Deze singer/songwriter en dochter van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder is voornamelijk te vinden in de USA, waar ze woont. In juni 2009 kwam haar doorbraak met het nummer ‘Single Girls’. Laura Jansen begint haar muziekopleiding aan het Rotterdamse Conservatorium. Niet lang daarna vertrekt ze naar de USA, waar ze in Boston verder werkt aan haar muziek.

Zoals vele jonge muzikanten, verhuist ze uiteindelijk naar Los Angeles, waar het haar goed afgaat. Zo treedt ze op in dezelfde venues als Jason Mraz, Katy Perry en John Mayer, de zogenaamde ‘Hotel Café scene’. Ook mocht ze voor het pasgetrouwde stel Ellen DeGeneres en Portia de Rossi optreden.

Songwriter en producent John Ewbank ontdekt via internet de zangeres en haalt Laura naar Nederland. Na een bliksemtour op radio en TV, tekent ze in 2009 een platendeal met Universal, waarmee het succes van de zangeres nu vast lijkt te liggen.

Met haar eerste single ‘Single Girls’ heeft Laura een klein succesje en mag haar agenda met nog meer tv- en radio-optredens uitbreiden. Na de single komt in september 2009 haar debuutalbum Bells uit bij het label Universal. Dit is een samenvoeging van twee eerder uitgebrachte EP’s.

Laura gooit hoge ogen met haar versie van ‘Use Somebody’ van Kings of Leon. Het opgewekte liedje ‘Wicked World’ is de themesong van de hippe vrouwenserie op Net5: Floor Faber. Niet lang daarna brengt Laura dit liedje ook als single uit en ook dit wordt weer een succes. ‘The End’ is haar volgende single die in de zomer van 2010 uitkomt.

‘Single Girls’ is officieel de eerste single van Laura Janssen. Toch maakt het grote publiek vooral kennis met Jansen door de single ‘Use Somebody’. Pas in september 2010, een jaar later dan de release van de single, is ook ‘Single Girls’ regelmatig op de radio te horen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button