Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Laura Jansen boeken

Laura Jansen boeken

Laura Jansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Laura Jansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Laura Jansen is een singer/songwriter en dochter van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder. Haar doorbraak kwam in 2009 met het nummer ‘Single Girls’. Het grote publiek maakt vooral kennis met haar door de single ‘Use Somebody’.

Laura Jansen begon haar muziekopleiding aan het Rotterdamse Conservatorium. Niet lang daarna vertrok ze naar de USA, waar ze in Boston verder werkte aan haar muziek. Zoals vele jonge muzikanten verhuisde ze uiteindelijk naar Los Angeles, waar het haar goed verging. Ze trad op in dezelfde venues als Jason Mraz, Katy Perry en John Mayer, in de zogenaamde Hotel Café scene. Ook mocht ze voor het pasgetrouwde stel Ellen DeGeneres en Portia de Rossi optreden.

Songwriter en producent John Ewbank ontdekte Laura Jansen via internet en haalde haar naar Nederland. Na een bliksemtour op radio en TV tekende ze in 2009 een platendeal met Universal, waarmee het succes van Laura begon.

Met haar eerste single ‘Single Girls’ kon Laura Jansen haar agenda met nog meer TV- en radio-optredens uitbreiden. Al snel volgde haar debuutalbum ‘Bells’, een samenvoeging van twee eerder uitgebrachte EP’s.

Laura gooide hoge ogen met haar versie van ‘Use Somebody’ van Kings of Leon. Het opgewekte liedje ‘Wicked World’ is de themesong van Floor Faber, de hippe vrouwenserie op Net5. Niet lang daarna bracht Laura dit liedje ook uit als single en haalde daarmee opnieuw een succes. ‘The End’ werd haar volgende single en kwam in 2010 uit.

Laura Jansen boeken
Laura Jansen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button