Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lasgo boeken

Lasgo boeken

Lasgo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lasgo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lasgo is een Belgische dance act van producer Peter Luts en zangeres Jelle Van Dael.

De originele bezetting van Lasgo bestond uit producers Peter Luts, Dave McCullen en zangeres Evi Goffin. Toen in mei 2008 bekend werd gemaakt dat Evi Goffin en Dave McCullen gingen stoppen met Lasgo, ging Peter Luts in het programma ” Let’s go Lasgo” op zoek naar een nieuwe frontzangeres voor de groep. Jelle Van Dael kwam als winnares uit de bus.

Lasgo brak in 2001 wereldwijd door met het nummer “Something”. De plaat die met een groot vraagteken in de vinyldistributie ging, scoorde opvallend goed in de clubs. Een commerciële release kon niet uitblijven en… het werd een absolute wereldhit! De volgende single was “Alone”. Dit nummer deed het beter in België dan in Nederland. Het eerste album “Some Things” werd tegelijk uitgebracht met de derde single “Pray”.

Eind 2004 kwam Lasgo terug met een vernieuwende sound en nieuwe single, “Surrender”. Ook kwam er een tweede album, “Far Away”. Hierna volgde nog een aantal singles als “Al Night Long”, “Who’s That Girl”, “Lying”, en “Hold Me Now”.

In september 2008 kwam de single “Out Of My Mind” uit. Het was de eerste single met de nieuwe zangeres Jelle van Dael. In maart 2009 volgde de volgende single, “Gone”. Beide singles deden het ook goed in Nederland en werden allebei gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash. Later dat jaar volgden de singles “Lost” en “Over You”.

Het nieuwste album “Smile” is inmiddels in zowel België als Nederland uitgebracht.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button