Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lasergame Experience boeken

Lasergame Experience boeken

Lasergame Experience boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lasergame Experience of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lasergame Experience boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van een Lasergame Experience. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Outdoor Lasergame

The Lasergame Experience bestaat uit een zeer opvallende opblaashal in de vorm van een ruimteschip. Binnen in dit ruimte schip zijn 9 verschillende kamers. Deze donkere ruimtes worden gevuld met rook, licht effecten en muziek. Een grote attractie met een zeer grote capaciteit, begeleid door 2 operators.

Maximaal 8 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in een 5 minuten durende lasergame in teamverband (rood tegen groen) of individueel. De computer laat na elke game de uitslag zien. Deelname geschikt vanaf 10 jaar.

Indoor Lasergame

De Indoor Lasergame wordt gespeeld in een bestaande ruimte van minimaal 150 m2. Deze ruimte wordt door ons voorzien van stroboscopen, licht en geluid. De ruimte dient wel door de huurder verduisterd te zijn. De rookmachines zorgen voor een nevel, zodat men de lasers goed ziet. Een fantastische, spannende activiteit met een zeer hoge capaciteit.

Rood tegen groen team, individuele score, dit kan ter plekke worden ingesteld.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button