Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lara Baars boeken

Lara Baars boeken

Lara Baars boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lara Baars of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Door de groeistoornis Achondroplasia is Lara Baars niet groter dan 1 meter en 24 centimeter. Desondanks heeft haar lengte haar niet tegen kunnen houden om haar dromen na te jagen.

Lara Baars boeken voor een evenement

Lara Baars is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Lara Baars inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Lara Baars

Medaillewinnares kogelstoten Paralympics

Lara speelde vroeger handbal, maar door haar groeistoornis kon ze op een gegeven moment niet meer mee met de rest. Daarom ging ze eind 2013 naar de Paralympische talentendag op het Nationale Sportcentrum van Nederland. Daar begon haar nieuwe avontuur. Slechts twee jaar later won Lara Baars haar eerste internationale medaille; ze won zilver op de WK in Doha.

Paralympische Spelen

Een jaar later stond ze zelf op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro! Daar wist ze op het onderdeel kogelstoten de bronzen medaille mee naar huis te nemen. Lara heeft zich nooit laten afremmen door haar beperkingen, ze ziet het juist als mogelijkheden.

Ondertussen heeft Lara het Nationale record op het kogelstoten, discuswerpen en het speerwerpen in haar klasse op haar naam gezet. Ze traint fulltime op het Nationale Sportcentrum en is erop gebrand om op de Paralympische spelen van 2021 een medaille te winnen!

Lara Baars boeken
Lara Baars boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button