Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Lange Frans boeken

Lange Frans boeken

Lange Frans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Lange Frans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Lange Frans werd geboren in Amsterdam en groeide op in Diemen Zuid. Frans Frederiks (oftewel Lange Frans) en Bart Zeilstra (beter bekend als Baas B) woonden bij elkaar in de straat en richtten het hiphop collectief D-Men op. Naast Frans en Bart bestaat het collectief o.a. uit Brutus, Brace en Yes-R. In 2001 wonnen Lange Frans & Baas B de Grote Prijs van Nederland.

Lange Frans boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Lange Frans zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Lange Frans

In 2004 komt het debuut album ‘Supervisie’ uit, waarvan ‘Moppie’ nummer 3 behaald in de Top-40 en ‘Zinloos’ zelfs lange tijd op nummer 1 staat. Lange Frans & Baas B verlenen hun medewerking aan de landelijke campagne tegen zinloos geweld. De opbrengst van de single ‘Zinloos’ ging naar stichting Kappen Nou! Het album ‘Supervisie’ krijgt in 2005 een Edison Music Awards in de categorie Beste Nieuwkomer. Ze winnen ook een 3FM Award voor Beste Single voor het nummer ‘Zinloos’.

Het tweede album ‘Het Land Van’ komt uit in 2005. De single ‘Het land Van’ staat zowel in de Top-40 als in de Top-50 op de 1e plaats. Het nummer ‘Mee naar Diemen-Zuid’ behaalt nummer 16 in de Top-40. Lange Frans & Baas B winnen 2 TMF Awards, in de categorie Beste Urban Nationaal en voor Beste Videoclip Nationaal. Ook winnen ze de Mega Award 2005, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de populairste artiest. Bij de 3FM Awards 2006 winnen Lange Frans & Baas B in de categorie Beste Artiest R&B/Hiphop. Lange Frans & Baas B zijn dat jaar ook Ambassadeurs van de Vrijheid.

Begin 2008 zorgt het duo voor opschudding met hun single ‘Kamervragen’. Naar aanleiding van het nummer worden er zelfs kamer vragen gesteld aan de minister president. ‘Kamervragen’ bereikt nummer 14 in de Single Top-100. Lange Frans & Baas B brengen hun 3e album ‘Verder’ uit. Eind 2009 brengt Lange Frans in samenwerking met Yes-R en Ali B het nummer ‘Me Boy’ uit. De clip werd de TMF Superstream en een grote YouTube hit die inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken is. Lange Frans & Baas B namen begin 2009 officieel afscheid van elkaar.

Lange Frans is ondertussen vanaf 2006 TV-presentator bij Veronica. Hij deed onder andere My Best Friends, NK-Poker, Vegas Voyage, Kamervragen en twee seizoenen Fobiac. In het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM verzorgt Frans sinds eind 2005 de week in rap en roer.

Lange Frans boeken
Lange Frans boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button