Lyon & Partners Group Talent Management
Home » LA The Voices boeken

LA The Voices boeken

LA The Voices boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor LA The Voices of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Los Angeles, The Voices, of kortweg LA, The Voices (oftewel: De Engelen, De Stemmen), is de naam van de mannengroep van de vijf zangers. De groep bestaat uit Gordon Heuckeroth, Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. Het is een zangformatie met klassiek en musical geschoolde mannen die een repertoire brengen dat lijkt op het Britse Il Divo versus Marco Borsato. De zangformatie is opgericht door Gordon.
Op 6 december 2010 ontving de groep in een uitverkocht theater Carré, waar zij hun eerste concert gaven, hun eerste gouden plaat (25.000 exemplaren verkocht) voor het gelijknamige debuutalbum dat sinds 19 november 2010 te koop was.

De eerste single heet Blijf veilig bij mij en is op 10 september 2010 verschenen. Vanaf het moment dat de single was te downloaden, bereikte deze al direct de 3e plaats in de download Top 200 van iTunes.

Op 4 oktober 2012 wordt bekendgemaakt dat de groep zich heeft ingeschreven om mee te doen aan Die Grosse Entscheidungsshow in Zwitserland, waarmee zij gaan proberen om Zwitserland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2013. Maar was niet door naar de finale van Die Grosse Entscheidungsshow.

Op 14 maart 2013 werd bekendgemaakt dat Gordon uit de groep stapt. Gordon is te druk met zijn eigen carriere en wilt niet het succes van de groep in de weg staan. Gordon’s laatste optreden is op 31 maart tijdens het laatste concert van hun tour. Gordon blijft achter de schermen wel actief met de groep.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button