Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kurt Rogiers boeken

Kurt Rogiers boeken

Kurt Rogiers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kurt Rogiers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kurt Rogiers maakte zijn TV debuut in de Vlaamse soapserie Wittekerke. Als filmacteur werd hij vooral bekend door zijn rol in bioscoopsucces Costa! en films als ‘Phileine zegt sorry’,’ Vet Hard’ en ‘SL8N8’.

Kurt Rogiers boeken voor een evenement

Kurt Rogiers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Kurt Rogiers

Kurt Rogiers zag het levenslicht in Zele (België). Hij maakte zijn TV debuut in 1996 toen zijn personage Jos Sneyers voor het eerst te zien was in de Vlaamse soapserie Wittekerke. Jos Sneyers werd een vaste waarde in het bekende kuststadje; Kurt speelde de rol 8 jaar lang.

VTM ziet het talent van Kurt en laat hem als opvolger van Bart Kaell de Soundmixshox presenteren. Verder maakt hij zich verdienstelijk als presentator van Straffe Straten, een zomers spelprogramma op VTM, en met Smile Please op Kanaal 2. Dat doet hij samen met actrice Truus Druyts.

Nederlandse films en kansen

Dan wenkt plots het buitenland met de film Costa! van de Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis. Kurt acteert in de drukbezochte film en blijft een vaste waarde in de drie tv-reeksen die ontstonden uit de film. Voor de opnames pendelt hij meerdere malen naar de studio in Amsterdam en het hete strand van Salou. In Costa! is Kurt de coole propper Tommy.

Eind 2002 krijgt de serie Wittekerke een face-lift met nieuwe gezichten, nieuwe decors en nieuwe cameratechnieken. Kurt, die ondertussen erg populair is geworden in Nederland, acht de tijd rijp om Wittekerke na acht jaar en zo’n 600 afleveringen achter zich te laten.

In 2004 presenteert Kurt Rogiers bij BNN de programma’s Komt Dat Schot en Mystery Party. Samen met Johan Nijenhuis bedenkt hij de advocatenserie ‘De Wet Volgens Milo’, waarin Kurt het titelpersonage vertolkt. Kurt Rogiers keert terug op de Vlaamse televisie als dokter Filip Driesen in de ziekenhuisserie ‘Spoed’.

Films en theater

In 2005 gaat de speelfilm Vet Hard (Volle Gas) in première. Kurt speelt hierin een necrofiele moordenaar. Daarna volgen nog de bioscoopfilms ‘Phileine zegt sorry’, ‘SL8N8’, ‘Nadine’ en ‘Radeloos’.

In 2007 en 2008 speelt Kurt Rogiers meer dan 200 voorstellingen van ‘Sexual Perversity’ in zowat alle Nederlandse Schouwburgen. Een jaar later oogst hij met ‘Stilte aub’ succes in de Vlaamse theaterzalen.

Kurt Rogiers presenteerde van eind 2008 tot 2015 de ochtendshow op Q-Music met Sven Ornelis.

Sinds 2016 is hij vooral bekend van zijn rol als Lars De Wulf in de Vlaamse TV-serie ‘Familie’.

Kurt Rogiers boeken
Kurt Rogiers boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button