Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kraak & Smaak boeken

Kraak & Smaak boeken

Kraak & Smaak boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kraak & Smaak of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De 28-jarige Oscar is de voornaamste muzikant en producer van het drietal en kent Wim en Mark nu zo’n vijf jaar. Oscar, student aan het conservatorium in Rotterdam, noemt jazz, hiphop, funk, breakbeat en filmmuziek als zijn grootste inspiratiebronnen.

Kraak & Smaak vormt voor hem het perfecte vehikel

om al deze stijlen uit te dragen. Wim, het tweede lid van de groep, werkte tot voor kort aan de Leidse universiteit als onderzoeker en was ooit resident-dj bij ’t Paard van Troje in Den Haag. Daarnaast was hij lid van het multimedia draaitafelorkest Polyvinyl Big Band, met optredens op onder andere het Internationale Film Festival 2001. Wim ontmoette Mark zo’n twintig jaar geleden en groeide samen al draaiend op in dezelfde clubs. Mark: ‘We kwamen elkaar vaak tegen in het weekend en hadden dezelfde obsessies voor muziek luisteren, veel platen kopen en dj’en.’

Vinylcollectie

Mark bestiert sinds anderhalf jaar een vinylzaak in Leiden en heeft waarschijnlijk een van de grootste vinylcollecties van Nederland. Als dj knuppelhout maakte hij al een breakbeat mix-cd voor het legendarische Fresh Fruit label en heeft in de loop der tijd gedraaid bij onder andere The Freestylers, Massive Attack en Junkie XL. Daarnaast is Mark bij vele welbekend als dj Pim van het succesvolle Wipneus & Pim. Terug naar Kraak & Smaak. De eerste EP van de groep Money In The Bag kreeg uitmuntende reacties uit binnen- en buitenland en leverde gelijk een gastmix op in Annie Nightingale’s BBC Radio 1 Show.

Overschrijdend

Boogie Angst is hun debuutalbum, een genre overschrijdende mix van funk, soul, breakbeat, downtempo en house. Een aantal nummers van het album figureren in de Giphart-verfilming Ik Omhels Je Met Duizend Armen. Sinds een half jaar is er ook een live-act geformeerd met daarin Ro Krom, Marc Baronner en U-Gene. Succesvolle optredens op de Amsterdamse Uitmarkt, Maison Royale en Cargo in Londen als gevolg.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button