Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koos van Plateringen boeken

Koos van Plateringen boeken

Koos van Plateringen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koos van Plateringen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koos van Plateringen is één van de vaste gezichten van SBS Shownieuws. Tijdens zijn studie communicatie in Amsterdam werkte hij al bij diverse televisieprogramma’s. Daarna kreeg hij direct een contract bij John de Mol Producties. Koos werkte onder meer als producer en redacteur bij programma’s als Koffietijd! en All You Need is Love.

Koos van Plateringen boeken voor een evenement

Koos van Plateringen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Koos van Plateringen

In 2004 maakte Koos van Plateringen zijn TV-debuut als sterreporter in het Net5-programma Beauty & Zo. Sinds 2005 werkt hij voor Shownieuws. Eind 2009 maakte hij zijn debuut als presentator van het programma.

Koos is voor SBS6 ook een gewaardeerde verslaggever bij grote nieuwswaardige events. Zo reisde hij af naar Londen voor het huwelijk van het jaar van Prins William & Kate. Rondom het overlijden van Michael Jackson was hij er met live verslag vanuit L.A. En voor het Songfestival was hij van de partij in Moskou, Oslo & Düsseldorf.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button