Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koert Westerman boeken

Koert Westerman boeken

Koert Westerman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koert Westerman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koert Westerman is onder andere voetbalcommentator bij diverse omroepen. Daarnaast is hij freelance journalist en wordt hij regelmatig gevraagd voor het inspreken van teksten vanwege zijn mooie stem.

Westerman (Rotterdam, 1964) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Utrecht en ging na het afronden daarvan aan de slag als zelfstandig communicatieadviseur. Hij werkte in die periode voor tal van grote en kleine opdrachtgevers als woordvoerder, communicatiestrateeg, copywriter en adviseur.

Deze achtergrond maakt van de inwoner van Oudewater een veelzijdig inzetbare presentator en dagvoorzitter. Aan het verwezenlijken van zijn jeugddroom – voetbalcommentator worden – kwam Westerman pas toe, toen hij als beeld- bandredacteur ging werken voor Sport7. Nadat deze zender vroegtijdig te ziele ging, verhuisde hij naar SBS6 waar hij zijn debuut mocht maken als commentator bij de samenvattingen uit de eerste divisie en de Amstel Cup.

Aan volledige wedstrijden kwam hij toe bij RTL5, waar de verslaggever elk weekeinde te horen was bij de duels uit de Engelse Premier Leaque en de Bundesliga en achter de schermen was hij betrokken bij het discussieprogramma Voetbal Insite. Als schrijvend journalist was Koert Westerman werkzaam voor onder meer Voetbal International, Sport International en diverse golfmagazines.

Koert Westerman is een allrounder die weet wat er van hem verwacht wordt en dat voor elke opdracht.

U kunt Koert Westerman boeken als:

• Dagvoorzitter
• Presentator

• Discussieleider

Koert Westerman is tevens samen met Hugo Borst te boeken als De Betweters on Tour. Samen presenteren ze een programma van circa anderhalf á 2 uur met als rode draad en tone of voice: “serious fun” en veel interactie met het publiek. Onder andere met een quiz, vraag & antwoord en uiteraard worden ook de actualiteit van het voetbal en het wereldje doorgenomen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button